Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Περί θεωριών Χρήστου και σία  (Αναγνώστηκε 13857 φορές)

Χρηστος

• Sr. Member
Απ: Περί θεωριών Χρήστου και σία
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 10, 2022, 10:48:πμ »
Απο την στιγμη που εχω αρκετα προγραματα οπως και το δικο σου μπορω να εχω καποια αποψη.
Καθε προγραμα οταν παρουσιαζεται ειναι χρησιμο οταν προσφερει λειτουργειες η ορους που ειναι χρησιμοι.
Δεν αναφερα κατι για το δικο σου,εσυ πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο ,καλα κανεις.
Εγω αναφερθηκα στην στατιστικη αρχειου για εξαγωγη οριων στους ορους.

Οταν παω να επιλεξω ενα οριο σε εναν ορο π.χ 10 αγωνες του 1.70 ,εχω ηδη αρχειο π.χ 1000 νικητηριες
Αν θελησω να παιξω εναλλαγες πολυ απλα παταω το S και μου δινει ολες τις τιμες και απο εκει διαλεγω αναλογα.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 10, 2022, 11:47:πμ »
Απο την στιγμη που εχω αρκετα προγραματα οπως και το δικο σου μπορω να εχω καποια αποψη.
Καθε προγραμα οταν παρουσιαζεται ειναι χρησιμο οταν προσφερει λειτουργειες η ορους που ειναι χρησιμοι.
Δεν αναφερα κατι για το δικο σου,εσυ πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο ,καλα κανεις.
Εγω αναφερθηκα στην στατιστικη αρχειου για εξαγωγη οριων στους ορους.

Οταν παω να επιλεξω ενα οριο σε εναν ορο π.χ 10 αγωνες του 1.70 ,εχω ηδη αρχειο π.χ 1000 νικητηριες
Αν θελησω να παιξω εναλλαγες πολυ απλα παταω το S και μου δινει ολες τις τιμες και απο εκει διαλεγω αναλογα.

Άποψη μπορείς να έχεις. Να κρίνεις δε μπορείς όμως.
Κι εγώ μπορώ να έχω άποψη αν ένα ρούχο είναι όμορφο ή όχι...Ξέρω όμως από τι είναι φτιαγμένο; Ξέρω αν έχει μέσα καθόλου βαμβάκι ή έχει μόνο πολυεστέρα; Ρώτησα να μάθω τι έχει μέσα;
Το ίδιο μου είπες κι εσύ..."τι να το κάνω που μου κάνει 1000 τυχαίες κληρώσεις;". Δε ρώτησες να μάθεις τι είδους κληρώσεις κάνει.
Κατάλαβες Χρηστάκη;

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 10, 2022, 12:18:μμ »
Και κάτι τελευταίο:
Δε θα ασχοληθώ ξανά, γιατί βλέπω ότι αδυνατείς να καταλάβεις.
Απλά μη χαλάς το θέμα του κατασκευαστικού με άσχετες ερωτήσεις. Μόνο σχετικές επιτρέπονται.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 10, 2022, 14:10:μμ »
Το βασικο ερωτημα ειναι και παραμενει(περαν αν συμφωνουμε η διαφωνουμαι) αν κανω ενα αρχειο με νικητηριες με το δικο σου προγραμα μπορω να εχω στατιστικη σε καθε ορο που επιλεγω και συνολικη στατιστικη των ορων? ΝΑΙ η ΟΧΙ? 

Και να το πω μπας και δεν το πιασεις ,στατιστικη οπως στο προπο -λοττο.κ.λ.π.