Χαιρετώ τη παρέα
Αγαπητοί φίλοι, καλό είναι να κυνηγάμε το όνειρο των χιλιάδων ευρώ αλλά παράλληλα καλό θα είναι να κάνουμε και προσπάθειες για κάποιο σταθερό εισόδημα έστω και αν αυτό είναι μικρό.
Σας κοινοποιώ λοιπόν το παρακάτω εργαλείο του οποίου το σκεπτικό είναι παρόμοιο με αυτό του DNB (στοίχημα χωρίς ισοπαλία)
Στο πρώτο παράδειγμα αν έρθει μόνο το Over1.5 θα έχουμε επιστροφή όλου του ποσού που θα διαθέσουμε ενώ αν έρθει και το Over2.5 τότε θα
έχουμε συν 64.55 σύνολο 164.55 δλδ είναι σαν να έχουμε παίξει με απόδοση 1.64.
Δεν είναι το ίδιο με το 2.22 του Over2.5 αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και στο DNB οι αποδόσεις είναι μικρότερες.
Στο δεύτερο παράδειγμα συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια αλλά έχω βάλει 2άδα αντί για μονό σημείο. Θα μπορούσα να έχω μόνο δύο στήλες τη 2άδα των Over1.5 και τη 2άδα των Over2.5 αλλά ζητάω και τα μονά Over2.5 για να δείτε τι μπορούμε να κάνουμε.
Δοκιμάστε να μην γράψετε τίποτα στην απόδοση επιστροφής αλλά συπληρώστε τις αποδόσεις του 1Χ2 στα διπλανά.
Σας χαιρετώ και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο.
Υ.Γ. Εχω 4 θέσεις για τις αποδόσεις γιατί θεώρησα ότι φτάνουν αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό.
Οποιος ξέρει μπορεί να προσθέσει όσες θέλει. Αν δεν ξέρετε θα τις προσθέσω εγώ.
Μπορείτε να γράφετε μόνο στις κίτρινες περιοχές. Γι αυτό αν άρετε την προστασία του φύλλου να προσέχετε μην χαλάσουν οι φόρμουλες.