Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ και ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ  (Αναγνώστηκε 27015 φορές)

efthimis

• Full Member
Απ: ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ και ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 28, 2023, 11:23:πμ »
...βοήθησέ με Κομνινέ να καταλάβω...

guest2020

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 28, 2023, 11:26:πμ »
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ COMBO

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 28, 2023, 12:18:μμ »
...αν κατάλαβα σωστά...
σήμερα έχει το παιχνίδι ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΣΟΣΙΕΑΔ με τιμές: Un=1.52, NG=1.67, Ov=2.55, GG=2.12 (πολύ ακραίες τιμές από το Μ.Ο.)

Περίτωση 1: Ακολουθούμε την πρόταση του και παίζουμε 100 με δύο πονταρίσματα:
Un 1.52 x 52.35 = 79.57 - 100 = -20.43
NG 1.67 x 47.65 = 79.57 - 100 = -20.43
Αν χάσουμε και τα δύο χάνουμε 100, αν χάσουμε το ένα χάνουμε 20.43, αν δεν χάσουμε κανένα κερδίζουμε 79.57 + 79.57 = 159.14 - 100 = 59.14
Μια κερδισμένη μας καλύπτει τρει χαμένες. Σε όχι τόσο ακραίες τιμές η χασούρα είναι μικρότερη και το κέρδος μεγαλύτερο.

Περίτωση 2: Πάμε κόντρα στην πρόταση του και παίζουμε 100 με δύο πονταρίσματα:
Ov 2.55 x 45.40 = 115.76 - 100 = 15.76
GG 2.12 x 54.60 = 115.76 - 100 = 15.76
Αν χάσουμε και τα δύο χάνουμε 100, αν χάσουμε το ένα κερδίζουμε 15.76, αν δεν χάσουμε κανένα κερδίζουμε 115.76 + 115.76 = 231.52 - 100 = 131.52

Αν χάνεις δύσκολα και τα δύο, σε βάθος χρόνου θα βγεις κερδισμένος. (ειδικά αν μπορείς να κάνεις σωστή χρήση της μεθόδου martingale)

guest2020

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 28, 2023, 12:53:μμ »
Ευχαριστώ Ευθύμη κατάλαβα !

Xaris

• Newbie
  • *
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 28, 2023, 21:38:μμ »
Καλησπέρα στην παρέα.efthimi μπράβο πολύ καλό και έξυπνο.Απλα δεν κατάλαβα τι θα πρέπει να παίζουμε την 1η περίπτωση η την 2η περίπτωση?η και τις δύο μαζί?.Εγώ θα ήθελα και τις δύο να παίζω αλλά δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω.Εσυ τι θα έκανες?Μ'αρεσε και θέλω να το ξεκινήσω.Ισως αν παίζεις και τις δύο περιπτώσεις και στην χειρότερη θα έχεις και κάποια επιστροφή κεφαλαίου εν μέρει αν κάτι δεν πάει καλά νομίζω.Και πάλι μπράβο πάντως για την προσπάθεια.

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 29, 2023, 11:57:πμ »
...σε ευχαριστώ Χάρι και μακάρι όσοι γράφουμε να συντελούμε σε κάτι θετικό.

Οι περιπτώσεις αυτής της αγοράς είναι οι εξής.
Over+Goal (σύνηθες), Under+NoGoal(σύνηθες), Over+NoGoal(τα σκορ 3-0,4-0...δύσκολα), Un+Goal(μόνο το σκορ 1-1)
Δεν μπορείς να ποντάρεις σε παραπάνω από δύο λόγω γκανιότας.
Για τις συγκεκριμένες αγορές θα επανέλθω, με τα υπέρ και τα κατά διαφόρων προσεγγήσεων.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2023, 15:37:μμ από efthimis »

Xaris

• Newbie
  • *
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 29, 2023, 13:34:μμ »
Efthimi καλημέρα και σε ευχαριστώ που μ'απαντησες.Ναι έχεις δίκιο μας τρώει η γκανιοτα σε πάνω δύο περιπτώσεις.Χαζη ερώτηση μετά το σκέφτηκα που σ'έγραψα.Συγνωμη.Το over+goal και under+no goal είναι όντως τα πιο συνηθισμένα.Το θέμα είναι ποιες από τις δύο περιπτώσεις να παίζουμε? γιατί αν έχεις προσέξει (που συγουρα έχεις προσέξει) στην μια περίπτωση δίνει o book πιο χαμηλές αποδόσεις και στη άλλη πιο ψηλές.Να τον ακόλουθουμε δηλαδή η να τον πηγαίνουμε κόντρα;Πάντως έχω διαβάσει έχω δεί έχω σκεφτεί πολλές στρατηγικές αυτήν δεν την είχα σκεφτεί.Και πάλι μπράβο και σ'ευχαριστουμε που την μοιράζεσαι μαζί μας.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 29, 2023, 19:02:μμ »
Τρόπος προβλέψεις πού ακολουθώ όταν έχω όρεξη να ασχοληθώ στο under.. .
Εάν βοήθα κάποιον...
Θα ήθελα κ την άποψη σας σαν λογική..

Με το που έβγαινε νέο κουπόνι έπαιρνα απ την σελίδα του οπαπ με μια απλή αντιγραφή κ επικόλληση σε ένα exceλοφιλλο όλο το κουπόνι 4ημερου κ έβαζα φίλτρα στο under της χαμηλότερες αποδόσεις..
Έβγαζε κάποιους αγώνες ανεξαρτήτου ημέρας κ ώρας κ μετά έπιανα έναν έναν αγώνα κ τον ξεψαχνιζα κ κατέληγα σε αυτούς που θα ειταν στα δελτία..
Κ αντί γ under έβαζα το 0 έως 1 γκολ..

Θα ειταν χρήσιμο να ανοίγαμε ένα νέο θέμα όπου να αναφερωμαστε μόνο σε τρόπους προβλέψεις..

guest2020

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 30, 2023, 19:42:μμ »
ΔΗΜΟΚΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 01, 2023, 00:03:πμ »
Τρόπος προβλέψεις πού ακολουθώ όταν έχω όρεξη να ασχοληθώ στο under.. .
Εάν βοήθα κάποιον...
Θα ήθελα κ την άποψη σας σαν λογική..

Με το που έβγαινε νέο κουπόνι έπαιρνα απ την σελίδα του οπαπ με μια απλή αντιγραφή κ επικόλληση σε ένα exceλοφιλλο όλο το κουπόνι 4ημερου κ έβαζα φίλτρα στο under της χαμηλότερες αποδόσεις..
Έβγαζε κάποιους αγώνες ανεξαρτήτου ημέρας κ ώρας κ μετά έπιανα έναν έναν αγώνα κ τον ξεψαχνιζα κ κατέληγα σε αυτούς που θα ειταν στα δελτία..
Κ αντί γ under έβαζα το 0 έως 1 γκολ..

Θα ειταν χρήσιμο να ανοίγαμε ένα νέο θέμα όπου να αναφερωμαστε μόνο σε τρόπους προβλέψεις..

Μία άλλη παραλλαγή πού έψαχνα κ επαληθεύεωμουν αρκετές φορές είναι επίτευξη πρώτου γκολ..
Δηλαδή εφόσον περίμενα το το 0 έως 1 γκολ συνήθως όχι πάντα αλλά της περισοτερες φορές το πρώτο γκολ ερχόταν στο 2ο ημίχρονο..
Οπότε είχα 4 επιλογές  λεπτού γκολ..
1) 46-60
2) 61-70
3) 71-80
4) 81-ληξη

Οι επιλογές αυτές την χαμηλότερη την έδινε πάντα στο 9αποδοση κ ανέβαινε έως κ 30αποδοση..
Τώρα εάν μας έκανε την χάρη κ δεν ερχόταν γκολ στο 1ο ημίχρονο κ δεν κολλούσε στο 0-0 ένα από της 4 επιλογές περνούσε..
Οι επιλογές γ λεπτό πρώτου γκολ 1ο ημιχρόνου παίζανε στο 3 κ ανέβαινε..

Επίσης μια άλλη μαγκιά πού είδα από αλλού είναι:
αριθμός γκολ αγώνα..
Δηλαδή:
Σε R γκρουπ
Οι αποδόσεις ειταν από 2,80 έως κ 4,50 στο κάθε γκρουπ..

Παράδειγμα υποθετικό δελτίο:

101... Αρ γκολ 2
101... Αρ γκολ 3.  R1
101... Αρ γκολ 4

102... Αρ γκολ 2
102... Αρ γκολ 3.  R2
102... Αρ γκολ 4

103... Αρ γκολ 2
103... Αρ γκολ 3.  R3
103... Αρ γκολ 4

Στήλες 27
Κόστος 6,75€

Ζητάω να πέραση ένα σε κάθε γκρουπ
Κ πρόσθετα κ κάποια στάνταρ...
Εάν δεν έρθει
1) 0 έως 1 γκολ
2) 5 Κ πάνω γκολ
Πέρασε το σύστημα 

Ένα άλλο παρόμοιο τρόπο πάλη σε R αλλά ομάδα
Δηλαδή εδώ θέλω ζητάω όλο το γκρουπ να πέραση..
Δύσκολο σαν εικόνα όπως το βλέπεις αλλά πολύ εύκολο μέσα σε ανάπτυξή..
Εδώ δώστε βάση κ βάλτε την φαντασία σας να δουλέψη σε
Μικρές αποδόσεις και μεγάλες αποδόσεις..
Παράδειγμα :
Περνώ μια απλή ανάπτυξη 10 στηλών που υποτίθεται είναι σε 9αδες..
Κάι θέλω να ποντάρω 1€ καρφί στην κάθε στήλη σύνολο 10€ να δαπανησω...
Αντί να περιμένω να κλείσω κολόνα την στήλη με 1€ ποντάρισμα στην κάθε μας στήλη, δεν ρισκάρω γ πολλά κ πάω στα ποίο λίγα κ δεν μας τρώει η γκανιότα..

Θα βάλω σύστημα 2,3 σύνολο 1€ την στήλη--δελτίο  άσχετος εάν έχουμε 9δες
Παράδειγμα υποθετικό δελτίο:

101
102  R1
103

104
105  R2
106

107
108. R3
109

Ζητάω να πέρασουν 2 από τα 3 γκρουπ..
Ποιο εφικτό είναι..

Τώρα φανταστείτε αυτόν τον τρόπο με ένα απλό μεταβλητό με διπλές η ένα μεταβλητό ανεξαρτήτου μήκος στηλών..

Κάποτε μιλούσε ο Φιλλας έως κ 30αδες αλλά στο δελτίο των 30 αγώνων εάν ποιαναμε τους 29 κ χάναμε τον 1 χάνονταν το δελτίο..
Εάν όμως βάζαμε ένα τέτοιο σύστημα σε κάθε δελτίο θα εξαργυρωναμε το δελτίο η τα δελτία..
R γκρουπ ομάδας εμείς οριζουμε το μήκος που θέλουμε..

Εάν ο Doctor στο δελτίο που έχασε πριν λίγες μέρες είχε μέσα αυτήν την τακτική θα δαπανουσε το είδιο πόσο στο είδιο δελτίο αλλά θα είχε μαξιλάρι ασφαλείας κ θα εξαργυρωνε κάποιο ποσό ικανοποιητικό..

Εδώ δώστε λίγο βάση στο τελευταίο καθώς δεν ανεβαίνει πολύ το ποσό που δαπανούμε κ έχουμε κ περισσότερη ασφάλεια..

Σε περίπτωση που θέλει κάποιος να πρόσθεση την τακτική σε δελτία κ έχει πολλά αναγκαστικά θα πρέπει ο πράκτορας καθώς τα περνά ένα ένα να κάνει κ την ανάλογη συμπλήρωση του R γκρουπ ομάδας..

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2023, 00:33:πμ από ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ »

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 10, 2023, 16:37:μμ »
...γεια σας και πάλι
στη προηγούμενη σελίδα είχα δημοσιεύσει το πάνω πινακάκι το οποίο δίνει 30.89% κέρδος στους 3 από τους 4 συνδυασμούς
του Over-Under και του Goal-NoGoal δλδ στους GO, GU, NO (που θεωρώ πιο πιθανούς) και χάνει στο συνδυασμό NU (που τον θεωρώ απίθανο).
Στο νέο πινακάκι από κάτω έχουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα εκτός από το συνδυαστικό στοίχημα GO το οποίο στοιχηματίζουμε κανονικό Over και κανονικό Under.
Συνεχίζουν να πληρώνουν οι ίδιοι συνδιασμοι, χάνουμε και πάλι από NU.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ  σε κάθε έναν από τους συνδιασμούς GO, GU, NO πληρώνουν δύο στήλες. /GO 1η+2η / GU 2η+3η / NO 1η+4η/
Η διαφορά είναι ότι το κέρδος έχει ανέβει από το 30.89% στο 41.52% !!!!!!!....μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2023, 17:37:μμ από efthimis »

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 12, 2023, 09:55:πμ »
...και για του λόγου το αληθές ένα παράδειγμα...Εχανε μόνο αν ερχόταν Under και NoGoal μαζί. Τελικό αποτέλεσμα 3-0

guest2020

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 13, 2023, 16:59:μμ »
Νέο θέμα δεν ξέρω αλλά δεν μου βγάζει το μενού.  Πάρτε όσα μήκη θέλετε με μονό αριθμό αγώνων και κάντε το μονα ζυγά.προξυπτιυν στήλες. Εάν ένα από τα δύο αποτελέσματα  μιλάμε για μεγάλα μήκη είναι +5 οι στήλες που προκύπτουν περιέχουν όμοια άγνοια βλέπε Ζαχαρία σύστημα στο δισ μεταβλητό των στηλών.τι λέω τώρα. Να τα πει ο Ζαχαρίας το έχει !!

guest2020

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 13, 2023, 17:15:μμ »
Συγνωμη ευθυμη που μπανω τσοντα στο θεμα σου αλλα θα επιμεινω. παρτε 20 αγωνες με 1 χ2 ανακατεμενα καντε μονα ζυγα 2 φορες και απο τισ σατηλες  που προκυπτουν ζητηστε τα 1 χ2 εν σειρα  για οτι ζητατε πχ 3αδες 4 δες 5 αδες κλπ. οσουσ αγβνες διαλεξετε τοσες στηλες ειναι !!