Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΟΙ 7ΔΙΠΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 18 ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ 7ΑΔΑ 55-60%!!!!  (Αναγνώστηκε 28970 φορές)

doctor

• Administrator
  • Full Member
Σήμερα θα σας δώσω μια νέα οπτική στην ανάπτυξη των συστημάτων.
Αν πάρουμε 7 αγώνες και τους καλύψουμε όλους με διπλή κανονική 1Χ τότε στην πλήρη μορφή είναι 128 στήλες.
Για να εξασφαλίσουμε 7αρι με πιθανότητες 55% θα χρειάζονταν περίπου 70 στήλες.
Και όμως με 18 μόνο στήλες έχουμε το ίδιο ποσοστό επαλήθευσης εκμεταλευόμενοι τις διπλές ευκαιρίες.
στην εικόνα που ακολουθεί σας δίνω την ανάπτυξη των 18 δελτίων. Μπορεί κάποιος να το παίξει ατόφιο η να προσθέσει ενα η
περισσότερα στάνταρ και να κυνηγήσει 8αδες, 9αδες κ.λ.π Επίσης μπορεί να βάλει η οχι πολλαπλασιαστή.
οι 18 στήλες κοστίζουν μόνο 4,5 ευρώ. με πολλαπλασιαστή 2 σε κάθε δελτίο κοστίζει 9 ευρώ!!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2023, 09:51:πμ από doctor »

Thomas

• Newbie
  • *
Να σε ρωτήσω κάτι γιατί γνωρίζω πολύ λίγα για τα μεταβλητά και θέλω να τα μάθω. Σε ρωτάω για να καταλάβω τη λογική και αν θέλεις μου απαντάς ώστε να μπορεσω να δημιουργήσω δικά μου συστήματα. Λες 55% για 7άρι οπότε αν καταλαβαίνω σωστά, πετας ένα 45% των στηλών από το πλήρες που είναι 128; Αν έχω δίκιο αυτές τις στήλες τις επιλέγεις στη τύχη; Στο σύστημα σου για παράδειγμα για να με καταλάβεις, αν εγώ ο αδαής το έπαιρνα με τη δική μου λογική και έλεγα αποκλείεται να έρθουν στην 7αδα πάνω από 4Χ, αποκλείεται και δεν θελω για παράδειγμα να έχω πάνω από μία διπλη ευκαιρία στη κάθε στήλη πως θα το έστηνα αυτό το δελτίο; Πως θα ξεκινούσα να το γράφω ώστε να καταλήξω να βρω πόσες στήλες θα μου βγει συνολικά τι πιθανότητες βγαίνουν (καλά αυτό είναι απλό) τα δελτία και την ενδεχόμενη σύμπτυξη;

Αν θέλεις μου τα απαντάς όλα αυτά που σε ρωτάω. Ξέρεις δεν υπάρχουν βιβλία πια για τα μεταβλητά και όταν ρώτησα κάποιον πως τα μαθαίνατε τότε επί ΠΡΟΠΟ τα εξηγούσαν τα βιβλία και οι πράκτορες, μου απάντησε τότε δεν έλεγε κανείς τίποτα σε κανέναν γιατί το ΠΡΟΠΟ ήταν αμοιβαίο και δεν ήθελες να κερδίσει ο άλλος γιατί αν κέρδιζες εσύ σου έκοβε από το κέρδος!

doctor

• Administrator
  • Full Member
Δεν ειναι εύκολο να στο εξηγήσω φιλε. Χρησιμοποίησα προγραμμα γι'αυτό μαζι με κάποιες δικες μου παραλλαγές. Το σίγουρο ειναι οτι το συστημα εγγυάται αυτα που γράφω

Χρηστος

• Sr. Member
αν θέλουμε κέρδος π.χ 10% ,συντελεστή 2 ,
τις 18 στήλες πόσο παραπάνω γίνεται να τις αυξήσουμε? το 10%  δεν είναι απόλυτο,πάνω κάτω  περίπου.

tazoz

• Newbie
  • *

Καλησπερα, αν παρουμε  6 αγώνες και τους καλύψουμε όλους με διπλή κανονική 1Χ τότε στην πλήρη μορφή είναι 64 στήλες.
για να εξασφαλισουμε 6αρι με τι ποσοστο αντιστοιχο- περιπου θα χρειαζομασταν ή σε ποσες στηλες?

Μπορει καποιος να μου κανει κατι αντιστοιχο με αυτο του doctor με ανωτερο 15-18στηλες? γιατι δεν εχω το προγραμμα και δυσκολευομαι να το καταλαβω, αν δεν σας ειναι κοπος φυσικα. Σαν αυτην την φωτογραφια που αναρτηθηκε.

doctor

• Administrator
  • Full Member
ΟΙ 6 ΔΙΠΛΕΣ ΜΕ 16 ΣΤΗΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ 6ΑΔΑ 50%

tazoz

• Newbie
  • *
Ευχαριστω πολυ Doctor!
και για την γρηγορη ανταποκριση!! Αν εχω επιτυχιες να είστε σιγουρος οτι θα τις αναρτησω!!

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Άσε φίλε. Παίζω ισοπαλίες. Αυτά που λες δεν γινοντε. Για δώσε μας 7 ματς να δούμε τις 2 έως 3 ισοπαλίες.

Αφήνω να επιλέξεις εσύ, κανένα πρόβλημα. Αρκεί οι ισοπαλίες να είναι από 2,90 - 3,10.
Και δες μετά από πολλά ματς, ποιός είναι ο μέσος όρος των Χ.

THEOFEN

• Newbie
  • *
Έπαιξα δύο φορές ισοπαλίες στην 365 μεταξύ 3.00 και 3.10. Δεν βγήκε τίποτα.

javistas

• Hero Member
Έπαιξα δύο φορές ισοπαλίες στην 365 μεταξύ 3.00 και 3.10. Δεν βγήκε τίποτα.

Έπαιξες 14 ματς και δε βγήκε μία ισοπαλία; Ήσουν από τους άτυχους. Κανονικά περίπου 3 στα 10 ματς είναι ισοπαλία, άρα έπρεπε να έχεις 4 ισοπαλίας περίπου.
Σε βάθος χρόνου τόσες βγαίνουν, οι μπουκ δεν κάνουν λάθος στις αποδόσεις.

Thomas

• Newbie
  • *
Απ: ΟΙ 7ΔΙΠΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 18 ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ 7ΑΔΑ 55-60%!!!!
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 17, 2025, 18:37:μμ »
Έχουμε τον κυκαιωνα των 7 διπλών να περάσουμε. Αφού γίνει πρέπει να περασουμε το 50% του μεταβλητού. Και αφού περάσουμε και αυτό θέλουμε 2 ισοπαλίες το λιγότερο για να βγει το μεταβλητό. Δεν πηδατε από την Ακρόπολη καλυτερα. Ρε δε μας χεζετε λέω εγώ.

Φίλε μου ούτε τα λεφτά σου παίζουμε, ούτε σου ζητήσαμε να έρθεις να μας σώσεις την τσέπη μας, ούτε υποθέτω βρέθηκε κάποιος εδώ μέσα να σου πεί κάνε αυτό και μετά πήγαινε στην τράπεζα να ανοίξεις λογαριασμό να σου μπαίνουν τα φράγκα. Δεν θέλούμε σωτήρες στο στοίχημα, θέλουμε τον Δόκτορα τον Φιλλα τον κάθε Δόκτορα και τον κάθε Φίλλα που κατέχουν τα μεταβλητά γιατί έχουν αφιερώσει χρόνια ολόκληρα πάνω σε αυτά, να μας δείξουν κάτι που δεν έχουμε σκέφτει ή έχουν την διάθεση να μας μάθουν.

Ρε κακό με αυτή τη χώρα να θέλουν ντε και καλά να μας σώσουν!

Και ναι μπορεί να παίξεις 50 δελτία με ισοπαλίες από 2,90 ως 3,10 και να μην βρεις ούτε μία σε κανένα δελτίο. Η στατιστική δεν σου λέει ντε και καλά αν παίξεις 10 ισοπαλίες θα πιάσεις τρεις όπως επίσης και δεν σου απορρίπτει την περίπτωση να παίξεις ένα δελτίο το πρώτο σου με 10 ισοπαλίες από 2,90 ως 3,10 και να πιάσεις και τις 10.

Τέλος πάντων παίξτε ότι θέλετε. Εμείς θέλουμε να παίζουμε 30άδες και να κυνηγάμε εκατομμύρια. Νταβατζήδες στα λεφτά μας και στο τρόπο που θα τα παίζουμε θα σας βάλουμε δηλαδή; Αλλο και τούτο πάλι!

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 23, 2025, 10:41:πμ »
Έχουμε τον κυκαιωνα των 7 διπλών να περάσουμε. Αφού γίνει πρέπει να περασουμε το 50% του μεταβλητού. Και αφού περάσουμε και αυτό θέλουμε 2 ισοπαλίες το λιγότερο για να βγει το μεταβλητό. Δεν πηδατε από την Ακρόπολη καλυτερα. Ρε δε μας χεζετε λέω εγώ.

Φίλε μου ούτε τα λεφτά σου παίζουμε, ούτε σου ζητήσαμε να έρθεις να μας σώσεις την τσέπη μας, ούτε υποθέτω βρέθηκε κάποιος εδώ μέσα να σου πεί κάνε αυτό και μετά πήγαινε στην τράπεζα να ανοίξεις λογαριασμό να σου μπαίνουν τα φράγκα. Δεν θέλούμε σωτήρες στο στοίχημα, θέλουμε τον Δόκτορα τον Φιλλα τον κάθε Δόκτορα και τον κάθε Φίλλα που κατέχουν τα μεταβλητά γιατί έχουν αφιερώσει χρόνια ολόκληρα πάνω σε αυτά, να μας δείξουν κάτι που δεν έχουμε σκέφτει ή έχουν την διάθεση να μας μάθουν.

Ρε κακό με αυτή τη χώρα να θέλουν ντε και καλά να μας σώσουν!

Και ναι μπορεί να παίξεις 50 δελτία με ισοπαλίες από 2,90 ως 3,10 και να μην βρεις ούτε μία σε κανένα δελτίο. Η στατιστική δεν σου λέει ντε και καλά αν παίξεις 10 ισοπαλίες θα πιάσεις τρεις όπως επίσης και δεν σου απορρίπτει την περίπτωση να παίξεις ένα δελτίο το πρώτο σου με 10 ισοπαλίες από 2,90 ως 3,10 και να πιάσεις και τις 10.

Τέλος πάντων παίξτε ότι θέλετε. Εμείς θέλουμε να παίζουμε 30άδες και να κυνηγάμε εκατομμύρια. Νταβατζήδες στα λεφτά μας και στο τρόπο που θα τα παίζουμε θα σας βάλουμε δηλαδή; Αλλο και τούτο πάλι!

Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν πολλοί τσολιάδες που θέλουν να μας σώσουν εδώ (αλλά και γενικά στην Ελλάδα).
Θα διαφωνήσω όμως σχετικά με τις ισοπαλίες. Μετά από 1000+ ματς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχεις περίπου 300 ισοπαλίες ή έστω από 250-350. Αν δεν είσαι μέσα σε αυτό το όριο, τότε κάτι πάει λάθος με τη στοιχηματική που βγάζει τις αποδόσεις.
Αλλά ναι, στα 10 ματς, είναι πιθανό να έχεις και 1-2 ισοπαλίες μόνο (αν και συνήθως θα έχεις 3).

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 11:52:πμ »
Για αυτό δεν έβαλα 1000 αλλά στις 10 τον Ιανουάριο για παράδειγμα θα ήταν πολύ δύσκολο να πιάσεις 3 από την άλλη τον Οκτώβριο θα ήταν πολύ εύκολο να πιάσεις 4.