Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 21260 φορές)

KZ

• Jr. Member
  • **
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« στις: Νοεμβρίου 10, 2024, 08:53:πμ »
ΣΑΣ ΤΟ  ΕΞΗΓΩ. ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΣΕ 8 ΣΤΗΛΕΣ ΠΛΗΡΕΣ
1 Χ2  GG  NG   O25   U25  8ΣΤΗΛΕΣ .ΠΛΗΡΕΣ!!!!!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ .....Η ΜΑ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ

KZ

• Jr. Member
  • **
Απ: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 10, 2024, 08:55:πμ »
2 ΑΓΩΝΕΣ 3 4 5 6 7 8 9 1200! Η ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

KZ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 10, 2024, 08:56:πμ »
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΙΣ 8 ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

KZ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 10, 2024, 09:08:πμ »
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ .ΑΦΙΕΡΩΝΕΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ. EAN BGEI ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΣΟΙ ΕΝΝΟΗΣΑΝ ΕΝΝΟΗΣΑΝ

SERRES

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 10, 2024, 18:09:μμ »
Σε πόσα δελτία παίζει, είναι 8δελτία με ζητούμενα μονά?

KZ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 11, 2024, 02:09:πμ »
Άκου λιγάκι αν το αναπτύξεις σε τριάδες είναι  8 στήλες οι οποίες είναι 24 δυάδες.φυσικα δεν θα κέρδιζες τίποτε λόγω γκανιοτας.Ναι αλλά εάν αυτές τις τριάδες τις κάνεις combo έχεις πάντα κέρδος με πλήρες.Ε πάρε δύο ή τρεις αγώνες και κάντο με δυάδες και τελειωσες

KZ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 11, 2024, 05:02:πμ »
Παρασειγμα
Μια από τις 8 στήλες
1
Ng
O25
Εάν την μετατρέψεις σε
1+ ng
1+o25
Ng+o25
Δεν είναι μόνο η στήλη που κερδίζει
Υπάρχουν δυάδες και στις υπόλοιπες επτά
Ε εάν πάρεις άλλη μια ομαδουλα και κάνεις δυάδες είσαι κερδισμένος.Μπορεις να βάλεις μέσα και ημίχρονα ότι θέλεις μπορείς να βάλεις και να κάνεις combo

calileos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 12, 2024, 17:56:μμ »
Καποτε αυτο το site ειχε τεραστια δυναμη εκατονταδεσ ανθρωποι καθε ημερα εγραφαν και ανταλαζαν αποψης πανω σε διαφορα θεματα συνιθος ποδοσφαιρικά και στοιχηματηκα αλλα δυστυχώς υπήρχαν και καποια ατομα τα οποια εβριζαν το επεζαν  πυρηνικες κεφαλες οποτε τους βαρεθικε ο κοσμοσ και αρχισε να αραιωνη οσπου περασε περιπου ενας χρονος μεχρη να φανουνε μερικα ατομα και ξανάρχισε παλη καπως να κινητε το site. αλλα δυστοιχως βλεπω παλη το ιδιο λαθος να γινετε ο αξοιωτημος φιλος ΚΖ εκανε μια αναρτοιση με κατι σειμια λεει 8 στηλες και όποιος καταλαβε καταλαβε φιλε μου ΚΖ μην κανης και εσυ το ιδιο λαθος που εκαναν και η πρoηγουμενη θελης κατι που ξερεις να το μοιραστεις με αυτους που παρακολουθουν και σε διαβαζουν?θα το αναρτήσεις χωρις γριφους δεν εχουν ολοι το ιδιο μυαλο.

KZ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 12, 2024, 23:25:μμ »
Καλησπέρα φίλε μου .Μα την σκέψη μου την έγραψα .Τις υποτιθεμενες τριάδες του ίδιου αγώνα τις έχω γράψει. Άλλες έχουν πχ μέσα το Ng άλλες το Gg κλπ.Αλλες το under over άλλες τo 1.  X2'. Αν πάρουμε και άλλες 2 ομάδες  μπορούμε να φτιάξουμε τριάδες πάλι. βέβαια θα βγουν πολλοι συνδυασμοί .Οι αποδοσεις των combo είναι αρκετά μεγάλες.Και εγώ ψάχνω ένα σύστημα που να είναι μειωμένες οι στήλες.Ισως εδώ θα μπορουσαν να μετέχουν κάποιοι μα δε βλέπω ανταπόκριση.Εαν μου έλθει κάποια ιδέα θα την αναρτήσω.Κατι έχω στο μυαλόα θέλει δοκιμες

calileos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 13, 2024, 09:59:πμ »
φιλεμου καλημέρα δεν βλεπης ανταπόκριση γατί τον λόγο, σου τον ανέλυσα εχθές αν μπω ρο και εγω να βοηθήσω θα το κάνω

summi

• Newbie
  • *
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 13, 2024, 18:43:μμ »
Καλησπέρα! Φίλε ΚΖ αν ανέλυες πιο λεπτομερώς το σκεπτικό του συστήματος και ειδικά να έβαζες και τις 8 στήλες να λύνονταν τυχόν παρερμηνίες. Κάπου κι εγώ έχω μπερδευτεί γιατί μιλάς για δυάδες combo ενώ οι 8 στήλες βγαίνουν από 3 διπλές. Πάντα καλοπροαίρετα μιλάω.

KZ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 13, 2024, 18:49:μμ »
Ναι εχεις απολυτο δικιο . .κάποτε εγραφαν καποιοι υπηρχε επικοινωνια. .Ο Ζαχαρίας εξαφανισμένος ο doctor επίσης .Ο Γιαννης του την έκαναν .Και όλοι οι άλλοι ..
Μα εδώ το  betsite έχει καταντήσει μέσο  διαφήμισης .Ξεκινησε όμως αλλιώς.Εδώ δεν διαφημίζουμε εφαρμογές. Ειμαι προγραμματιστης δεν ασχολούμαι όμως γιατί δεν θέλω. . Εχω εφαρμογές δικές μου για δική μου χρήση.Εχω όλους τους αλγόριθμους που μπορεί να φανταστε κάποιος μα ταπεινά μιλώ με τον καθένα. Εχω κάνει λάθος εκτιμήσεις στο παρελθόν μα συνεχιζω να ψάχνω και το βγάζω. Ξέρεετε τι λένε . Μαλακίες λέει ! Μα εννοείτα ότι λέω μαλακίες γιατι απευθύνομαι σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν. Μα μερικοι έχουν δεί κάποια πραγματα. Και για το τελευταίο που ανήρτησα θα πρέπει να αναζητησουν παλιές αναρτήσεις για να καταλάβουν τι μπορείς να κάνεις εαν ρισκάρεις πχ 36 στήλες/ Τέλος εποχής δεν ξαναγράφω κάτι  και μόνο επικοινωνία με συγκεκριμένα ατομα στο τηλεφωνο . Θα ξανααναρτήσω μόνο όταν θεωρήσω οτι υπαρχει νόημα.Οσον αφορα εσενα αγαπητε φίλε θα σε ενημερωσω για το συστημα και θα κερδισεις σιγουρα.Και μεγάλο ποσό !!!

KZ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 13, 2024, 18:55:μμ »
και οι στηλες δεν είναι 8 ειναι 7

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 14, 2024, 01:12:πμ »
Ναι εχεις απολυτο δικιο . .κάποτε εγραφαν καποιοι υπηρχε επικοινωνια. .Ο Ζαχαρίας εξαφανισμένος ο doctor επίσης .Ο Γιαννης του την έκαναν .Και όλοι οι άλλοι ..
Μα εδώ το  betsite έχει καταντήσει μέσο  διαφήμισης .Ξεκινησε όμως αλλιώς.Εδώ δεν διαφημίζουμε εφαρμογές. Ειμαι προγραμματιστης δεν ασχολούμαι όμως γιατί δεν θέλω. . Εχω εφαρμογές δικές μου για δική μου χρήση.Εχω όλους τους αλγόριθμους που μπορεί να φανταστε κάποιος μα ταπεινά μιλώ με τον καθένα. Εχω κάνει λάθος εκτιμήσεις στο παρελθόν μα συνεχιζω να ψάχνω και το βγάζω. Ξέρεετε τι λένε . Μαλακίες λέει ! Μα εννοείτα ότι λέω μαλακίες γιατι απευθύνομαι σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν. Μα μερικοι έχουν δεί κάποια πραγματα. Και για το τελευταίο που ανήρτησα θα πρέπει να αναζητησουν παλιές αναρτήσεις για να καταλάβουν τι μπορείς να κάνεις εαν ρισκάρεις πχ 36 στήλες/ Τέλος εποχής δεν ξαναγράφω κάτι  και μόνο επικοινωνία με συγκεκριμένα ατομα στο τηλεφωνο . Θα ξανααναρτήσω μόνο όταν θεωρήσω οτι υπαρχει νόημα.Οσον αφορα εσενα αγαπητε φίλε θα σε ενημερωσω για το συστημα και θα κερδισεις σιγουρα.Και μεγάλο ποσό !!!

Επειδή καταλαβαίνω ότι αναφέρεσαι σε εμένα, δε μπορώ να καταλάβω πώς συνδέομαι εγώ με τη μικρή συμμετοχή στο φόρουμ.
Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις περί διαφήμισης.
Δεν υπάρχει καμία επαγγελματική σχέση με το doctor. Ούτε πληρώνω για να το διαφημίζω το πρόγραμμα, ούτε κάτι άλλο.
Ο doctor μου έδωσε βήμα στο φόρουμ για να δώσω μία εφαρμογή που βοηθά τον παίχτη που ασχολείται με συστήματα στην ελάχιστη δυνατή τιμή...να μην πω εξευτελιστική.
Είναι κρίμα πάντως που δε σεβάστηκες το ότι κάποιος πληρώνει ένα σεβαστό ποσό για να μπορείς να μιλάς με άλλους και να λέτε τη γνώμη σας για συστήματα, στοίχημα, τρόπους παιχνιδιού, στατιστικά ματς κλπ. Και φυσικά εννοώ τον ιδιοκτήτη της σελίδας αυτής.
Χαιρετώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2024, 01:29:πμ από javistas »

aggelinos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 14, 2024, 19:42:μμ »
Αγαπητέ φίλε, παρακολουθώ πολυ καιρό τη σελίδα και σε πληροφορώ ότι έμαθα εδώ μέσα ένα σωρό πράγματα που ούτε καν μου περνούσαν από το μυαλό, όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι. Υπήρξαν  άνθρωποι (δεν θα τους αναφέρω για να μην θεωρηθεί ότι κολακεύω κάποιον) που σπατάλησαν χρόνο και κόπο αναρτώντας άπειρα συστήματα, έκαναν προτάσεις που γίνονταν δελτία, άλλοι έφτιαξαν λογισμικό που διαθέτουν σχεδόν τσάμπα και βοηθά άλλον περισσότερο άλλον λιγότερο και υπηρξαν και κάποιοι  που κατά καιρούς κάτι τους έφταιγε και είτε δεν τους καταλάβαινε κανείς γιατί έγραφαν ασυναρτησίες όπως εσύ, είτε έκαναν παγκόσμιες πατέντες (που κάποιοι από άλλα site ήθελαν να κλέψουν) και πια δεν είχε νόημα να ασχολούνται άλλο με τους αδαείς ή άλλοι ειδικοί με λαχειοστήλες ανάκατα με λίγο forex κλπ. Σου το έγραψαν κι άλλοι φίλοι ήδη αλλά δεν το κατάλαβες και συνεχίζεις να μην βάζεις κάποια ανάπτυξη να καταλάβει ο κόσμος.. ποιος να ασχοληθεί μαζί σου αν απευθύνεσαι σε 1-2? Ανοίξτε ένα viber και πείτε τα. Ποιος είσαι εσύ όμως που θα μηδενίσεις το site  και όσους κάνουν ή έκαναν κάποια προσπάθεια μικρή ή μεγάλη? Με το ζόρι είσαι εδώ? Γνωρίζεις τι χρόνο και όρεξη έχει ο καθένας ή αν έχει άλλα προβλήματα?
Φιλικά πάντα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2024, 20:33:μμ από aggelinos »