Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Για να δω αν το καταλαβαίνω σωστά  (Αναγνώστηκε 7670 φορές)

Thomas

• Newbie
  • *
Για να δω αν το καταλαβαίνω σωστά
« στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 11:57:πμ »
Έστω πως έχουμε 3 αγώνες και τους παίζουμε διπλές. Είναι 8 συνδυασμοί, αν τυχόν πάμε να πληρωθούμε τριάδα με 100% δυάδα πάλι δεν πρέπει να παίξουμε 8 στήλες για να πληρωθούμε την τριάδα; Τι στηλες κόβεις και λες πέφτω μια κατηγορία κάτω και παρόλα αυτά πληρώνεσαι;

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Για να δω αν το καταλαβαίνω σωστά
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 17:02:μμ »
Έστω πως έχουμε 3 αγώνες και τους παίζουμε διπλές. Είναι 8 συνδυασμοί, αν τυχόν πάμε να πληρωθούμε τριάδα με 100% δυάδα πάλι δεν πρέπει να παίξουμε 8 στήλες για να πληρωθούμε την τριάδα; Τι στηλες κόβεις και λες πέφτω μια κατηγορία κάτω και παρόλα αυτά πληρώνεσαι;

Όχι, δεν παίζεις τα πάντα. Σα γενικό κανόνα, από αυτά που έχω παρατηρήσει στο Διόφαντο, αν πέσεις μία κατηγορία κάτω, τότε να υπολογίζεις τις μισές στήλες, συν του ότι μπορεί να κερδίσεις ακόμα και αν χαθεί κάποιο ματς (να έρθει διπλό). Αυτό γίνεται και σε στήλες μεταβλητού, όχι απαραίτητα σε πλήρη ανάπτυξη. Έχω ένα σετ στηλών που προκύπτει από κάποιους όρους, θέλω να μου βγάζει ν-1 επιτυχία, αν περάσουν οι όροι.

Ας πούμε δες εδώ, με 4 στήλες:

image" border="0

Βγάζει μία δυάδα με τα μισά λεφτά. Ακόμα και αν χάσεις ένα ματς, ίσως βγάλει τη δυάδα με πιθανότητα 50%.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2025, 17:05:μμ από javistas »

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 19:09:μμ »
Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ.

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 19:23:μμ »
Θα σου πω γιατί σε ρώτησα. Λοιπόν υπάρχουν κάποια πρωταθλήματα που οι μπόμπες όταν το φαβορι κυμαίνεται μεταξύ 1,50-1,70 κάνουν πάρτι. Πχ Πολωνία 1 το 2 έχει 25% Σκωτία Τσαμπιονσιπ το ίδιο και άλλα τετοια και δεν είναι μικρο το δείγμα των αγώνων για να πεις έτυχε, είναι μεγάλο. Αν τώρα πας πχ να βγάλεις ένα δελτίο 7άδων που θα ζητάς πεντάδες ουτε καν εξάδες αλλά πεντάδες και παίζεις με το 50% και σου περάσει και δεν πληρωθείς κτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο μετά. Για αυτό σε ρώτησα, Και δεν αξίζει σε τέτοιες αποδόσεις να παίζεις διπλές ευκαιρίες πρέπει να τις παίζεις πληρωμένες κανονικά ούτε να πεις πχ κάτσε να σβήσω 2 κολλητά διπλά πέντε δελτία θα κάθονται το χρόνο αν τώρα χάσεις δελτίο γιατί έσκασαν 2 διπλά κολητά και είναι όρος να μην περνάνε κολλητά, εκει χτυπάς το κεφάλι στο τοίχο οπότε πρέπει να παιχθούν στην πλήρη μορφή τους υποθέτω χωρίς να ξέρω εσείς ξέρετε!