Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Ένα συστηματάκι  (Αναγνώστηκε 16912 φορές)

Thomas

• Newbie
  • *
Ένα συστηματάκι
« στις: Μαρτίου 10, 2025, 18:55:μμ »
Λοιπόν θα σας γράψω ένα συστηματάκι το οποίο φαινομενικά είναι ακριβούλι αλλά για την ταπεινή μου άποψη το θεωρώ πολύ καλό. Προσπαθώ να ελαχιστοποιήσω τον παράγοντα τύχη όσο περισσότερο μπορώ μέσα από αυτό το σύστημά.  Επιλέγω 4 αγώνες όλο το ΣΚ ή 8 και σε αυτούς τους αγώνες πηγαίνω με τα εξής σημεία. 12 ΔΕ και Ο 2,5 το δεύτερο σημείο είναι το 2-3 γκολ και το τρίτο σημείο είναι το 0-1 γκολ. Από αυτά τα σημεία ζητάω από 2-4 ΔΕ του οβερ 2,5  δύο ματσάκια του 2-3 γκολ και από 0 ως 1 το σημείο 0-1 γκολ ή άντερ 1,5 ανάλογα τι πληρώνει καλύτερα. Η ανάπτυξη του είναι 22 στήλες. Τα μοναδικά αποτελέσματα που σε στέλνουν κουβά είναι το 0-0 1-0 κ 0-1 αν τυχόν έρθουν περισσότεροι από 1 αγώνα στην τετράδα και οι ισοπαλίες  2-2, 3-3, κτλ

Αυτό το συστηματάκι κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα σου πληρώσει το παιχνίδι σου πίσω οπότε πας για διπλή στήλη και άνω. Οταν θα δείτε τις στήλες θα διαπιστώσετε για παράδειγμα πως αν τα ματς λήξουν 2-1 θα πληρωθείτε 10 στήλες. Αυτό είναι το μαγικό αποτέλεσμα. Θα μου πει κάποιος και δικαίως αφού ρε φίλε πας για το 2-1 γιατί δεν κόβεις 4 διπλές 16 στήλες να πληρωθείς 16, γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Γιατί για παράδειγμα αν δεν είχα το 0-1 γκολ ενώ είχα ένα πάρα πολύ ωραίο δελτίο χθες με Αιντχόβεν Ρεάλ Πάοκ θα το έχανα από τον γαύρο και επειδή είχα το 0-1 όχι απλώς το πληρώθηκα αλλά κόλλησα και 4 απόδοση που είχε το άντερ 1,5.

Κάποιο ματς θα σου την κάτσει και είναι κρίμα να σου παιρνάνε διπλές στήλες και να τις χάνεις για έναν αγώνα.

Λοιπόν η ανάπτυξη είναι αυτή που έχω επισυνάψει. Δεν θα του πήγαινα κόντρα του 12 για το 1Χ μη τυχόν χάσω από 2-2 ή 3-3 γιατί να τα είδατε με τη Μπάγερν το Σάββατο. Ας χάσω από ισοπαλία 100 φορές είναι πιο σπάνιο το σκορ της ισοπαλίας όπως επίσης και δεν θα πήγαινα κόντρα στο 2-3 για να βάλω το +3 γκολ.

Επειδή έπαιζα ιππόδρομο έχω ένα κουσουρι από τον ιππόδρομο (καλό κατ' εμέ) δεν έκοβα συνδυασμούς προτιμούσα να πάω και να πω στο ταμείο 1-3-5-7 τετραπλό συνδυαστικό, από το να έλεγα 13/13/57/57 γιατί πολλές φορούλες το 5 ερχόταν πρώτο ή δεύτερο αντί για 3ο-4ο και έτσι από το να έκοβα πχ 3 συνδυασμούς προτιμούσα να τους παίξω όλους. Κάπως έτσι συμπεριφέρομαι και εδώ. Και εγώ μπορώ να κόψω προτιμώ να το αποφύγω ήδη έχω κόψει το να έρθουν 2-3 γκολ τρεις ή και 4 φόρες. Εντάξει μην το σκίσω κιόλας.

Οπυ ΔΕ=Διπλή ευκαιρία (12κ οβερ 2,5), Α=άντερ 1,5 και τέλος 2-3=2-3 γκολ

Υ.Γ Δεν σας λέω πως θα σας κάνει πλούσιους ή θα σας βγάλει κερδισμένους. Εμένα προσωπικά μου αρέσει σαν συστηματάκι και το παίζω. Για εσάς μπορεί να είναι εντελώς λάθος, αν το νιώσετε στο παραμικρό πείτε μου φίλε είναι λάθος για αυτό και αυτό το λόγο και απλώς προσπεράστε το .

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2025, 04:42:πμ από Thomas »

stevakos

• Newbie
  • *
Απ: Ένα συστηματάκι
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 11, 2025, 01:25:πμ »
καλημερα σας

το συστημα σου ειναι πολυ καλο για να ακονιζουμε το μυαλο μας και να βρισκουμε νεους τροπους παιξιματος
αλλα νομιζω οτι εχει πολλους ορους για την αποδοση που προσφερει!
στην ουσια,αν κανω λαθος διορθωσε με ,πρεπει να πιασεις οπωςδηποτε ενα 0-1 γκολ αλλιως εισαι χαμενος ή οπως εγραψες και εσυ να βγουν ολα τα παιχνιδια με σκορ 2-1.
δηλαδη στις εντεκα στηλες εχεις αποδοση του 1,50 περιπου και στις υπολοιπες 11 εχεις χασουρα.
καλυτερα δεν ειναι να παιξεις παρολι τα 4 ματς η 3 στα 4 συστημα το σκορ 2-1 να οικονομήσεις;

ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη αν κανω λαθος

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 11, 2025, 04:38:πμ »
Δεν το έχεις καταλάβει καλά. Πρέπει να μην σου λήξει πάνω από ένα ματς 0-0 0-1 1-0 να μην σου λήξει κάποιο ματς 2-2 ή 3-3 και να μην σου λήξουν πάνω από 2 ματς με 2-0 ή 0-2 ή 1-1. Αυτοί είναι οι όροι. Διαφορετικά μπορείς να κόψεις 4 ματσάκια πλήρες 12ΔΕ και 2-3 γκολ 16 στήλες συνολικά, αλλά θα υπάρξουν ματς που θα σε πονέσουν. Αν για παράδειγμα χθες δεν είχα το 0-1 γκολ θα έπιανα τριάδα και δεν θα έπαιρνα τίποτα γιατί θα έχανα τον γαύρο. Και ποναει όταν η απόδοση έχει 4 ή 5 ή 7
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2025, 04:41:πμ από Thomas »

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 11, 2025, 11:39:πμ »
Αν πιάσεις 2 σημεία του 2-3 γκολ και δύο διπλές ευκαιρίες με όβερ, περνάει μία στήλη μόνο;

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 11, 2025, 17:00:μμ »
Nαι αν δύο ματς λήξουνε με 2-0 ή 0-2 και τα άλλα δυο 3-1 θα πιάσεις μία στήλη.