Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Μέθοδος πονταρίσματος για διοργανώσεις (ψευδο-αρμπιτράζ)  (Αναγνώστηκε 12909 φορές)

abaddon

• Newbie
  • *
Χαιρετώ την παρέα,

πρώτο μου ποστάρισμα, αν αυτά που θα πω σας είναι ήδη γνωστά συχωρήστε με κι αγνοήστε τα.

Ο τρόπος που παρουσιάζω βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε διοργανώσεις (π.χ. νικητής, πρώτος σκόρερ, κτλ), και δίνω παράδειγμα με το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Οι στοιχηματικές προσφέρουν αποδόσεις για όλες τις ομάδες, αλλά πρακτικά, λίγες έχουν ουσιαστικές πιθανότητες. Στο επισυναπτόμενο δίνω ενδεικτικά τις αποδόσεις για τις 15 πρώτες ομάδες, για το παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω τις 6 πρώτες από αυτές, ο καθένας αλλάζει με ό,τι θέλει.

Ορίζουμε μια επιθυμητή επιστροφή (Ε.Ε.), στο παράδειγμα 200 μονάδες (ή ευρώ, όπως προτιμάτε).

Για το ποσό πονταρίσματος ακολουθούμε τη λογική του λεγόμενου πονταρίσματος σταθερής επιστροφής (fixed return betting ή fixed staking plan): είναι η επιθυμητή επιστροφή δια την απόδοση. Έτσι, οποιαδήποτε επιλογή επαληθευτεί, έχουμε την επιθυμητή επιστροφή.

Στο παράδειγμα το καθαρό κέρδος είναι 48,38 μονάδες, δηλαδή το ποσοστό κέρδους είναι 24,19%.
Όλες οι στρογγυλοποιήσεις είναι του excel.

Το έχω εφαρμόσει με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν, εγώ το έχω ονομάσει ψευδο-αρμπιτράζ. Θεωρώ πως δεν είναι τόσο δύσκολο να διαλέξει κάποιος 6 ομάδες μεταξύ των οποίων να είναι η νικήτρια… άλλωστε δεν το κερδίζουν όποιες κι όποιες… και εκπλήξεις τύπου Ελλάδα στο Euro 2004 γίνονται πολύ σπάνια! 

stat-man

• Jr. Member
  • **
Εαν το κάνεις αυτό σε online στοιχηματική , δηλαδή τέτοιου είδους πονταρίσματα με δεκαδικά ποσά , έχεις πάρει πόδι χθες.
Πέρα όμως από αυτό , μιλάμε ουσιαστικά για μια απόδοση 1,25.Δηλαδή μια διπλή ευκαιρία του 1,25.Εαν κάποιος δεν έχει την ικανότητα να βρει μια διπλή του 1,25 καλύτερα να ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός στοιχήματος.Ναι ξέρω, στη μια περίπτωση έχεις πιθανότητες 99,99% (πλην έκπληξης) και στην άλλη ένα 66% τουλάχιστον (εαν συνυπολογίσουμε και τη δυναμικότητα μιας ομάδας φαβορί).
Άποψή μου , τον όποιον μπουκ πρέπει να τον παίζεις στα ίσια.Πολύ πιο τίμιο το βλέπω να ρίξεις 200€ σε μια διπλή του 1,25 παρά το παραπάνω.Άσε που αργά ή γρήγορα θα σου μπλοκάρουν το λογαριασμό.