Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Στοιχηματικες εταιρείες  (Αναγνώστηκε 48026 φορές)

THEO-007

• Hero Member
Απ: Στοιχηματικες εταιρείες
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 17:49:μμ »
Του εβαλα ενα δελτιο ρε φιλε για παραδειγμα. Δουλεψε το μυαλο σου λιγο. Πανω κατω μπορει να υπολογιση ποσο θα του εβγαινε. Μυαλο εχει. Δεν πατε καλα μου φαινετε. Με βαζετε στην γωνια ή κανω λαθος. Μου την λετε προσπαθω να απαντησω και μου την ξαναλετε. Ελεος ρε σεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2020, 17:51:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 17:59:μμ »
Σε καμία περίπτωση δε στη λέω, αν έτσι αισθάνεσαι.

Το ποσό που θα έπαιρνες Χρήστο, είναι ανάλογο της πιθανότητας να κερδίσεις.

Ας υποθέσουμε ότι το συνολικό κέρδος είναι 300 και απομένουν 4 ματς που αυτά δίνουν απόδοση 4. Άρα η στήλη σου έχει πάνω-κάτω 1 στις 4 να βγει, δηλαδή 25%. Οπότε αφού το συνολικό κέρδος είναι 300, θα πάρεις 0,25*300 = 75. Πάνω-κάτω πάντα.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 18:32:μμ »
Τεό, ο Χρήστος εννοούσε αν αξίζει σε τέτοιες αποδόσεις να κάνεις cashout. Ρητορικό ήταν το ερώτημά του.
Όταν τα υπόλοιπα ματς κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα επαληθευτούν, δεν αξίζει να πας για cashout.
Η βασική διαφορά μας έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των εταιριών. Στα υπόλοιπα, ότι καταλαβαίνει ο καθένας κάνει.
Αυτά από εμένα, όβερ και καλό βράδυ.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 18:52:μμ »
Τεό, ο Χρήστος εννοούσε αν αξίζει σε τέτοιες αποδόσεις να κάνεις cashout. Ρητορικό ήταν το ερώτημά του.

Σωστα στον χαμηλο συντελεστη,τωρα αν ο σκοπος ειναι το κας αουτ αυτο ειναι αλλο θεμα.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 19:56:μμ »
Είναι άλλοι που κυνηγάνε χαμηλούς συντελεστές πχ 10-15 φορες τα λεφτά τους. Έτσι είναι η στρατηγική τους. Θα άνοιξη άλλο τοπίο για τέτοια κουβέντα.