Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Αν είσαι φίλος, μην μου δίνεις ψάρια να τρώω, μάθε με να ψαρεύω.  (Αναγνώστηκε 148914 φορές)

geoko

• Επισκέπτης
Απ: Αν είσαι φίλος, μην μου δίνεις ψάρια να τρώω, μάθε με να ψαρεύω.
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 19:35:μμ »
 Φίλε του www.betsite.gr καλησπέρα,

Το σύστημα για το οποίο μιλάμε είναι  ..8 αγώνες  με διπλές για  6 άδες  σε  36 στήλες με 3 κύριους όρους ....αν διάβασες το κείμενο του κατασκευαστή του συστήματος του doctor.

Οι όροι που όρισε ο κατασκευαστής του συστήματος και ζητάμε οπωσδήποτε να πιάσουμε είναι:
-όλες τις  διπλές
-στη βασική των  1-X-1-1 των 4 πρώτων άγώνων 2 απο τα 4 σημεία.
-στη βασική των  1-X-1-1 των 4 τελευταίων άγώνων 2 απο τα 4 σημεία.
Μόνο εάν πιάσουμε τους όρους το σύστημα θα μας αποδώσει 100% 6-αδα.

Πάμε στις δοκιμές που έκανες ...

Γράφεις..:
 ....ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ  Χ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .... 
Απάντηση:
Σωστά.
Αν έρθουν όλα Χ .... δεν πιάνεις τους όρους του συστήματος του κατασκευαστή
δηλ. στη βασική των  1-X-1-1 των 4 πρώτων άγώνων ενώ έπρεπε να πιάσεις 2 απο τα 4 σημεία....εσύ  πιάνεις μόνο ένα  Χ.
και στη βασική των  1-X-1-1 των 4 επόμενων άγώνων ενώ έπρεπε να πιάσεις 2 απο τα 4 σημεία....εσύ  πάλι πιάνεις μόνο ένα  Χ.
άρα σωστά δεν θα έχεις επιτυχία.

Πού είναι το λάθος?

Γράφεις..:
 ....ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ  1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ....  και μάλιστα 2 6άδες
Απάντηση:
Σωστά.
Αν έρθουν όλοι οι αγώνες  1 πιάνεις τους όρους του συστήματος του κατασκευαστή
δηλ. στη βασική των  1-X-1-1 των 4 πρώτων άγώνων ενώ έπρεπε να πιάσεις 2 απο τα 4 σημεία....εσύ  πιάνεις τρεις 1.
και στη βασική των  1-X-1-1 των 4 επόμενων άγώνων ενώ έπρεπε να πιάσεις 2 απο τα 4 σημεία....εσύ  πάλι πιάνεις τρεις 1.
άρα έχεις επιτυχία.

Πού είναι το λάθος?

Με λίγα λόγια φίλε μου , το σύστημα ....σου δίνει ότι υπόσχεται και είναι σωστό !!!
...δηλ. σου δίνει 100% επιτυχία  εφ' όσον πιάσεις τους όρους !!!!...
και δεν είπε κανείς ότι δεν χάνει.... διότι έχει όρους !!!!

Καλό βράδυ
geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 21, 2016, 19:43:μμ από geoko »

ΜΕΜΟS

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 19:59:μμ »
 ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ  ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΤΟΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ, ΑΡΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΟΡΩΝ.ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ  ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ 1 ΕΧΤRA ΣΤΗΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΩΝ  ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ,ΛΑΘΟΣ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.

geoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 20:11:μμ »
Φίλε Μemo χρειαζόμαστε όλες τις φωνές  και η πρότασή σου δεν είναι κακή.
Απλά με τα λίγα που έγραψες στο πρώτο σου ..δεν κατάλαβα αν είχες καταλάβει τους όρους και θέλησα να αναλύσω τις παρατηρήσεις που έκανες.

Το παν είναι η φαντασία και όχι οι γνώσεις....

Καλό βράδυ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 15:52:μμ »
ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΗΣ ΤΕΤΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!
ΕΧΩ  ΦΤΙΑΞΗ ΚΑΠΟΙΑ EXCEL  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΟΣΗ...   ΑΠΛΑ ΔΗΝΩ ΜΟΝΟ ΚΩΔΙΚΟΥΣ   ΠΑΤΑΩ ΕΚΤΥΠΟΣΗ   ΚΑΙ ΚΣΕΚΙΝΑΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΟΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ Γ ΠΡΑΚΤΟΡΙΟ!....   ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΙΜΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ  ΠΡΗΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ Κ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ  120 ΧΙΛΙΑΡΗΚΑ ΜΕ 0.25 ΑΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΘΝ 22  ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 100  ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ..   ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 22 ΔΕΛΤΙΑ 120 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!...    ΕΠΙΣΙΣ  ΣΕ ΕΝΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΚΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΗ ΕΠΥΤΗΧΙΟΝ...    ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΙΑΚΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ  ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑΚΗ ΣΤΑ ΑΡΗΣΤΕΡΑ ΤΟΥ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΦΤΙΑΚΣΗ ΠΩΣ ΜΠΩΡΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗ  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ!..   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΚΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕΛΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ EXCEL POU MAS EXEI ΔΩΣΗ Ο ΓΕΟΚΟ  ΚΕΛΗ ΚΕΛΗ...   ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΚΣΩ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΠΡΩΡΩ  ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΗ ΚΑΙ ΟΔΕΙΓΙΕΣ ΜΕΣΑ!!....   ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΗ ΜΠΩΡΗ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ   Η ΝΑ ΔΟΘΛΕΠΣΗ ΕΠΑΝς ΣΕ ΑΥΤΑ!....    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΙΔΕΑ   ΔΕΚΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΘΛΕΨΟΥΜΕ!

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
ΡΟΔΟΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 15:57:μμ »
.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 16:01:μμ »
.

geoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 29, 2016, 20:33:μμ »
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του www.betsite.gr

Σήμερα θα σας ανεβάσω δύο αρχεία του excel που αφορούν τα δύο τελευταία συστήματα που ανέβασε στο forum o doctor.

1.
8 αγώνες με διπλές για 6 άδες σε 36 στήλες 130116 micro.xlsm  ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
v4.0
http://www.mediafire.com/download/e6m4lig6aike3kl/8+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82++%CE%BC%CE%B5+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++6+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++36+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82++130116+micro.xlsm

2.
11 αγώνες (5 τριπλές& 5 διπλές&1στανταρ) για 8 άδες σε 64 στήλες 130116 micro.xlsm  ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
v1.0
http://www.mediafire.com/download/v0fvf43o6joi4os/11+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%285+%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82%26+5+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82%261%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%29+%CE%B3%CE%B9%CE%B1++8+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++64+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82++130116+micro.xlsm

Στα αρχεία αυτά τα δείτε μια νέα αλλαγή στην εκτύπωση ..δηλαδή μπορείτε να κάνετε και αυτόματη εκτύπωση όλων των δελτίων πατώντας ένα κουμπί.

Στα συστήματα του doctor όπως έχετε δεί θα δείτε ότι δουλεύει με κανονικά σημεία 1, Χ, και 2 ακολουθώντας μια βασική.. Τώρα στα excel αυτά μπορείτε να αλλάξετε τα σημεία ...(ενώ η βασική παραμένει)...:

1. με  .. U / O  H  G / NG  ..ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ  1  Χ  ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΕΤΕ  ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ Π.Χ  U ΓΙΑ UNDER  KAI O ΓΙΑ ΤΟ OVER

2. με ..   ΚΟΡΝΕΡ .. ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ   1  Χ  (ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΕΤΕ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΝΕΡ: 183,184,185,186,187,188,189.. ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ:
183 = 0-3 ΚΟΡΝΕΡ  ,
184 = 4-6 ΚΟΡΝΕΡ ,
185 = 7-8 ΚΟΡΝΕΡ ,
186 = 9-10 ΚΟΡΝΕΡ ,
187 = 11-12 ΚΟΡΝΕΡ ,
188 = 13-14 ΚΟΡΝΕΡ ,
189 = 15+ ΚΟΡΝΕΡ 

Π.Χ  ΑΝΤΙ 1-Χ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ  183-184 … η 184-188   …η 185-Χ  …η 1-186 …..

3...ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ  Χ  ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Χ-Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ ...ΑΠΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ hm  ΤΟ Χ   ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ  tel  ….πριν ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΜΕ

Υ.Γ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αν το excel σας δεν βλέπει τις μακροεντολές των αρχείων που ανέβασα ..πρέπει να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφω στο λίνκ πιο κάτω :

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΩΝ.pdf

http://www.mediafire.com/download/98p4u98aam28r3m/%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97+%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%A9%CE%9D.pdf

καλό βράδυ
geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2016, 10:28:πμ από geoko »

doctor

• Administrator
  • Full Member
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 29, 2016, 21:26:μμ »
Νάσαι καλά θα βγάλεις αρκετούς απο τον κόπο να γράφουν δελτία,αλλά και να αποφύγουν λάθη

geoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 15, 2016, 22:50:μμ »
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του www.betsite.gr

Άρχισα να περνάω στα παλιά excel την αυτόματη εκτύπωση των δελτίων στα συστήματα του Φίλλα και του doctor .
Ανέβασα σήμερα μερικά ....Στις σελίδες 1,2,3,4 του θέματος που έχω ανοίξει.." Αν είσαι φίλος, μην μου δίνεις ψάρια να τρώω, μάθε με να ψαρεύω.  "
όπου μαζί με τα αρχικά excel  v1.0 ...  θα βρείτε και τα νέα excel  v2.0  με την ένδειξη ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ...

Τα νέα αρχεία του excel v2.0 .... περιέχουν εκτός από την δυνατότητα της αυτόματης εκτύπωσης ..περιέχουν διορθώσεις  και νέες παικτικές δυνατότητες
ώστε να βοηθηθούν οι φίλοι του betsite από τα συστήματα   του Φίλλα και του doctor ..στο μέγιστο βαθμό.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τα ανεβάσω όλα.

καλό βράδυ
geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 17, 2016, 20:23:μμ από geoko »

geoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 10:44:πμ »
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του www.betsite.gr

Όλα τα παλιά excel που είχα ανεβάσει για τα συστήματα του Φίλλα και του doctor ... έχουν αναβαθμιστεί  με την αυτόματη εκτύπωση των δελτίων .... επίσης  έγιναν αρκετές διορθώσεις ... και προστέθηκαν  νέες παικτικές δυνατότητες .

geoko

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
Καλησπερα σας!...   

Εχω αναβαθμηση το αυτοματο δελτιο με περισοτερες επιλογες και σας το ανεβαζω!
Αν καποιος θελη να προσθεση καποιο αποτελεσμα και δεν το εχει μπορω να το προσθεσω!
Επισης αν βρειτε καποιο λαθος να μου το πειτε να το διορθωσω...
Σε εξεληξη ειναι και οι  ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΙΛΕΣ  μαζη με αυτοματη εκτυπωση για ολα τα αποτελεσματα οπου θα μπωρη οποιος  θελη να περνη ενα συστημα που του αρεση, να περναη μονος του τις στιλες επανω στον πινακα αναπτηξης και να το εκτυπωνη....

Αν καποιος εχει καμια καλητερη ιδεα μπωρη να μας την πει και αν ειναι καλη να την δουλεψουμε!
Εδω θελουμε της φωνες ολων μας!.

Χατζόπουλος Δημόκριτος  alejhptothsths@hotmail.com

geoko

• Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του betsite.

Θα ήθελα να δώσω ένα ακόμα αρχείο σε excel που σκοπό έχει να βοηθήσει στην εκτύπωση των συστημάτων του betsite ,  όποιον δεν έχει κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα για εκτύπωση συστημάτων για το στοίχημα .
Ανήκει στην κατηγορία "λαχειάκια" όπως τα λέει ο Φίλλας.

12 αγώνες για 11αδες-12 στήλες 040315. ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

http://www.mediafire.com/download/man292km57m9j5e/12+%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+11%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82-12+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+040315.xlsm

Σε κάθε excel που ανέβασα...θα δείτε ακολουθώ 3 βήματα,
  1ο δίνω νούμερα αγώνων και προγνωστικά 
  2ο τυπώνω χειροκίνητα δελτίο-δελτίο η αυτόματα
  3ο κάνω διαλογή (για να μη ψάχνω).

Υ.Γ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αν το excel σας δεν βλέπει τις μακροεντολές των αρχείων που ανέβασα ..πρέπει να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφω στο λίνκ πιο κάτω :

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΩΝ.pdf

http://www.mediafire.com/download/98p4u98aam28r3m/%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97+%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%A9%CE%9D.pdf

Καλό βράδυ
geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2016, 02:11:πμ από geoko »

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
ΓΙΑ ΣΑΣ...
ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΣΤΙΜΑ ΜΕ 9 ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΩΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ...
ΓΙΑ ΕΠΥΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΗ8ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ... 
 ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑ8Ε ΣΤΗΛΗ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ!
ΣΤΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ 8Α ΑΝΕΒΑΣΩ Κ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΙΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΗΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ!!!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΜΕ 100 ΣΤΙΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΟΥ 8Α ΜΠΩΡΗ  Ο ΚΑ8ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟ8ΕΤΗ ΕΠΑΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ
ΣΤΙΛΕΣ ΜΕ  ΤΟ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΗ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!...
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!..

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ    alejhptothsths@hotmail.com
ΡΟΔΟΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!...   
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ...
ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΛΑ....
1) ΔΗΝΩ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΑ
2) ΔΗΝΩ ΑΡΗΘΜΟ ΣΤΗΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΩΣ ΤΟ 16 ΕΠΥΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ...ΣΤΗΝ ΕΠΥΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗ ΜΠΩΡΩ
    ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩΝΤΑΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΑΛΟΓΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ....   Π.Χ. 1.ΣΤΗΛΗ 0.25  2.ΣΤΗΛΗ 0.75    3.ΣΤΗΛΗ  0.50...   
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΗΖΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΗ.. ΟΠΟΥ ΘΕΛΗ.. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗ.....
3) ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΑΤΑΩ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ  ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
ΡΟΔΟΣ alejhptothsths@hotmail.com
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 14, 2016, 08:23:πμ από ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ »

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα,σχετικα με το συστημα 8 αγωνες για 8αδες ,16 στηλες χωρις ορους,αν αντικαταστησουμε
τις Δ.Ε με Ο οπως λετε για να εχουμε πληρη διπλη σε ολους τους αγωνες,ορισμενα δελτια εχουν παρ ολα αυτα κρατησει Δ.Ε και τις τυπωνουν στα δελτια σαν Δ.Ε.
Πως μπορουμε να απαλλαγουμε απ αυτο και να εχουμε σ ολα τα δελτια πληρη διπλη.
Εκτος και αν εγω κανω κατι λαθος.
Ευχαριστω πολυ