Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ...#1  (Αναγνώστηκε 30573 φορές)

efthimis

• Full Member
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ...#1
« στις: Δεκεμβρίου 03, 2020, 19:49:μμ »

Η συνταγή: Δεν χάνει η γηπεδούχος αλλά θα δεχθεί γκολ.
Ο συνδυασμός: 1ΧGG
Έτσι όμορφα και απλά...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 09:09:πμ από efthimis »

THEO-007

• Hero Member
Απ: ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ...
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 03, 2020, 21:57:μμ »
Επεσες απο την ακρόπολη φιλαράκι και εμείνες όρθιος. Μπράβο. Αλλά να ξέρεις οτι επεσες σε τυχερή μέρα. Στραβωσαν 2 κορυφαίες ομάδες της κατηγοριας.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 12:20:μμ από THEO-007 »

efthimis

• Full Member
Απ: ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ...#1
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 11:29:πμ »

...θα σας πω λίγα λόγια αλλά πολύ ουσιώδη. Αν δεν νικήσεις τη γκανιότα χαΐρι δεν θα κάνεις.
Γι' αυτό το λόγω ο καθένας έχει σκεφτεί διάφορες μεθόδους (με όρους) αλλά όλοι οι μέθοδοι, κατά την άποψή μου, έχουν δύο σκέλη.
Το πρώτο σκέλος είναι η πρόγνωση και το δεύτερο σκέλος είναι τύχη (όροι), ακόμα και όταν παίζεις ένα σημείο πχ ημ/τελ Χ/1 (ο 1 είναι πρόγνωση και το Χ ημ. ο όρος-τύχη).
Στα δύο δελτία που παραθέτω η πρόγνωσή μου είναι η ΔΕ και ο όρος-τύχη είναι το GG.
Τα παραπάνω δελτία έχουν 11πλασιάσει που αυτό σημαίνει πως θέλω 1 στα 11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! για να έχω επιστροφή.
Αυτά όμορφα και απλά... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 19:09:μμ από efthimis »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 12:24:μμ »
Δυο σημεια αδερφε.
Πρωτον. Ανοιξε ενα ταμειο να δουμε πως θα παει. Δεν πιανομαστε απο δυο δελτια για να βγαλουμε αποτελεσμα. Μπορει να ειναι καλος ο τροπος αλλα πρεπει να τσεκαριστει σε βαθος. Εδω ολοι βγαζουν συστηματα αλλα δεν εχω δει κανεναν να τα δοκιμαζει.
Δευτερον. Το θεμα γκανιοτα για μενα ειναι ενα παραμυθι. Με ή χωρις γκανιοτα δεν με ενδιαφερει. Εγω θελω να κερδιζω.
Ας κερδιζω εγω και την γκανιοτα την κανω βιζιτα στα μπουκια.
Εαν αυτα τα δελτια ειναι ΟΠΑΠΙΚΑ αλλαξε εταιρια. Στον stoiximan εχει πολυ καλυτερες αποδοσεις. Δεν νοειτε να θες να νικησεις την γκανιοτα οπως λες και να παιζεις ΟΠΑΠ στην μεγαλυτερη γκανιοταρισμενη εταιρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 12:33:μμ από THEO-007 »

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 15:14:μμ »
Ο efthimis ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...!!!

ΟΙ Κ@ΛΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ (ΠΛΑΚΑΣ) ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ...ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ (800.000) ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΔΕΛΤΙΟ...????ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...!!!

ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΛΟΣ...!!!

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ...!!!

ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΕΙΣ (100.000) ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΤΟΤΕ Ο ΟΠΑΠ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΟΡΟ...!!!

ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ...!!!

ΣΤΙΣ (Κ@ΛΟ) ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ (100.000) ΕΥΡΩ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΝΟΜΙΖΩ (150.000) ΕΥΡΩ) ΤΟΤΕ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ...!!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ (Κ@ΛΟ) ΕΤΑΙΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 15:28:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

efthimis

• Full Member
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 16:51:μμ »
Δυο σημεια αδερφε.
Πρωτον. Ανοιξε ενα ταμειο να δουμε πως θα παει. Δεν πιανομαστε απο δυο δελτια για να βγαλουμε αποτελεσμα. Μπορει να ειναι καλος ο τροπος αλλα πρεπει να τσεκαριστει σε βαθος. Εδω ολοι βγαζουν συστηματα αλλα δεν εχω δει κανεναν να τα δοκιμαζει.

THEO ότι θα ακολουθήσει είναι απόλυτα καλοπροαίρετο.
Όταν λες "παίζω στοίχημα" σημαίνει τρία πράγματα: Πρόγνωση - διαχείριση - ρίσκο. Και τα τρία είναι εντελώς προσωπική υπόθεση του καθενός.
Εμένα μου έχει ταιριάξει, μου αρέσει αυτή η αγορά και σκέφθηκα να την κοινοποιήσω. Όποιος όμως θέλει να την τσεκάρει πρέπει να βάλει τη δική του πρόγνωση τη δική του διαχείριση και να πάρει το δικό του ρίσκο για να διαπιστώσει αν του ταιριάζει ώστε να εμπιστευθεί επάνω της τα χρήματά του.
Για το θέμα του ΟΠΑΠ με κάλυψε απόλυτα ο ΦΙΛΛΑΣ...
Παρακάτω εναλλακτική με Μονά...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 16:53:μμ από efthimis »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 16:52:μμ »
Προσωπικά δεν κυνηγάω τέτοια ποσά. Αλλά ξέρω 4 ατομα απο Ελλάδα που πληρώθηκαν 19000 ευρώ  έως 23000 απο την 365. Είδα τα δελτία τους των 500 ευρώ.. Όσο για τα χρήματα κάποιοι τα χρησιμοποίησαν χωρίς κανένα πρόβλημα ενω δεν είχαν ουτε κρατησεις στην μεταφορά στην κάρτα τους. Όσο για το δελτίο οπαπ που εχει στα χέρια ο καθενας δεν μου λέι κάτι εμενα. Αυτό γίνεται και στο εξωτερικο. Ας βγει κάποιος με 800000 ευρώ κερδος να μου δειξει δελτιο μπροστά μου  και όχι τους ψευτονικητες που στήνει ο ΟΠΑΠ όπως και στο ΠΡΟΠΟ. Ηταν 10 και έβγαζε 25. Ουτε με τις στημένες κληρώσεις στα αλλά κωλοπαιχνιδα που εχει. Πιάστε 800.000 ευρώ και αμα τα πάρετε παιδιά γραψτε μου. Απο εφευρέσεις άλλο τίποτα ο ΟΠΑΠ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 17:09:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 16:54:μμ »
Και αν εγώ θέλω να ακολουθώ τα δικά σου προγνωστικά τι γίνεται. Πάντως οι αποδόσεις είναι για κλωτσιές.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 17:03:μμ από THEO-007 »

egbet

• Full Member
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 17:47:μμ »
TO XEIΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...
ΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ?ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΠΕς?ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΛΑ ΡΕ ΙΝΔΙΑΝΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙΣ ΖΑΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ
ΣΤΟ ΠΑ ΚΑΙ  ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ...ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ...
ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
ΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑ ΡΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ?

ΓΙΝΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ
ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 17:57:μμ »
Προσωπικά δεν κυνηγάω τέτοια ποσά. Αλλά ξέρω 4 ατομα απο Ελλάδα που πληρώθηκαν 19000 ευρώ  έως 23000 απο την 365. Είδα τα δελτία τους των 500 ευρώ.. Όσο για τα χρήματα κάποιοι τα χρησιμοποίησαν χωρίς κανένα πρόβλημα ενω δεν είχαν ουτε κρατησεις στην μεταφορά στην κάρτα τους. Όσο για το δελτίο οπαπ που εχει στα χέρια ο καθενας δεν μου λέι κάτι εμενα. Αυτό γίνεται και στο εξωτερικο. Ας βγει κάποιος με 800000 ευρώ κερδος να μου δειξει δελτιο μπροστά μου  και όχι τους ψευτονικητες που στήνει ο ΟΠΑΠ όπως και στο ΠΡΟΠΟ. Ηταν 10 και έβγαζε 25. Ουτε με τις στημένες κληρώσεις στα αλλά κωλοπαιχνιδα που εχει. Πιάστε 800.000 ευρώ και αμα τα πάρετε παιδιά γραψτε μου. Απο εφευρέσεις άλλο τίποτα ο ΟΠΑΠ.

ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΡΗ (ΔΕΛΤΙΑ) ΤΟΥ ΟΠΑΠ...ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ (800.000) ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ......ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ (3) ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ....ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΟΠΑΠ...???ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ (2.400.000) ΚΑΘΑΡΑ...!!!ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ...!!!!

ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ (ΕΦΙΑΛΤΗ) ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ (3-4-5-6-7-8-9-10) ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΤΕ (1.000.000) ΕΥΡΩ...Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ (10%)...ΑΡΑ ΚΑΘΑΡΑ (900.000) ΕΥΡΩ ΕΠΙ (.8.) ΔΕΛΤΙΑ ΙΣΟΝ (7.200.000) ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ...!!!ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΟΠΑΠ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ (ΜΑΓΚΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ (1.000.000)...!!!

ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ...ΦΙΛΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ...???ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ...ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ....ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ...ΜΕΤΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ (10.500.000) ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ...!!!ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!!!!!ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ...!!!

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ...
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...Η ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΔΟΚΤΟΡΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ (10.5000.000) ΕΥΡΩ...

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2020, 18:01:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »

egbet

• Full Member
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 18:02:μμ »
Στο θεμα δε βλεπω απαντηση
Παλι τα ιδια ρε τσεκουρατε δεν ειμαι κανενας απο το παλιο παρελ8ον σου
εγω σου πρωτοαπαντησα εδω μεσα οταν με ειρωνευτικες για το παιξιμο και οτι
δε παω ετσι πουθενα.
ΥΓ καλε ρε φιλε ποσταρε σε ξενο φορουμ τις στηλες και την εικονα στα ελληνικα ?
τι τους περνας ,μλκες?
εκανες και εκει εντυπωση παλι
Θα σταματησω να απανταω μονο αν γινεις ευγενικος με τους αλλους και πεις καμια
καλη κουβεντα
Γεια σου ΧΛΩΜΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.
υγ πες το παλικαρι καλοφαγωτα

egbet

• Full Member
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 18:19:μμ »
Προλαβε να το σβησεις το θεμα στο ξενο φορουμ θα γελαει κοσμος γρηγορα γρηγορα
Δε σταματαω να σου απανταω
υγ.Καλε ρε Ινδιανε ησουν και σε φορουμ που παιζαν μαρτινγκαλ?

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 18:24:μμ »
Δεν πιστεύω απλα τον ΟΠΑΠ κ. Ζαχαρία. Αμα είναι να τρεξω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια το κάνω και με την 365. Το θέμα είναι οτι την πουστια την έκανε και αμασ είναι νασ κερδίσω και να περιμένω 3 χρόνια για να τα πάρω δικαστικά τοτε είναι δώρο αδωρο.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (3) ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ (9.500.000) ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ (1.000.000)....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ...!!!!!

egbet

• Full Member
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 18:34:μμ »
Σου απαντησαν πολλοι Ελληνες στο φορουμ ρε τσακαλε?
Επιμενεις οτι ειμαι παλιος γνωστος ....ποσους εχεις ρε θηριο και τσακωνεσε?
Ποτε σου πρωτοαπαντησα ΜΑΥΡΟ ΓΕΡΑΚΙ?οταν μπηκες σγηνα και με ειρωνευτικες για το
παιξιμο μου ?ΣΩΣΤΑ?
Αν πεις την αληθεια δε σου ξαναπανταω..

egbet

• Full Member
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 04, 2020, 18:55:μμ »
ελα κλεινω ...καταλαβα οτι δε θες αλλο να μιλησεις
ΟΜΩΣ την επομενη φορα που θα το παξεις ξυπνιτζης σε παιδια για το παιξιμο τους ,
οι οποιοι χαλανε λεφτα
ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ...(ολα τα φορουμ απο ελληνικα μεχρι β κορεα)