Προσωπικά δεν κυνηγάω τέτοια ποσά. Αλλά ξέρω 4 ατομα απο Ελλάδα που πληρώθηκαν 19000 ευρώ έως 23000 απο την 365. Είδα τα δελτία τους των 500 ευρώ.. Όσο για τα χρήματα κάποιοι τα χρησιμοποίησαν χωρίς κανένα πρόβλημα ενω δεν είχαν ουτε κρατησεις στην μεταφορά στην κάρτα τους. Όσο για το δελτίο οπαπ που εχει στα χέρια ο καθενας δεν μου λέι κάτι εμενα. Αυτό γίνεται και στο εξωτερικο. Ας βγει κάποιος με 800000 ευρώ κερδος να μου δειξει δελτιο μπροστά μου και όχι τους ψευτονικητες που στήνει ο ΟΠΑΠ όπως και στο ΠΡΟΠΟ. Ηταν 10 και έβγαζε 25. Ουτε με τις στημένες κληρώσεις στα αλλά κωλοπαιχνιδα που εχει. Πιάστε 800.000 ευρώ και αμα τα πάρετε παιδιά γραψτε μου. Απο εφευρέσεις άλλο τίποτα ο ΟΠΑΠ.
ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΡΗ (ΔΕΛΤΙΑ) ΤΟΥ ΟΠΑΠ...ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ (800.000) ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ......ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ (3) ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ....ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΟΠΑΠ...

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ (2.400.000) ΚΑΘΑΡΑ...!!!ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ...!!!!
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ (ΕΦΙΑΛΤΗ) ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ (3-4-5-6-7-8-9-10) ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΤΕ (1.000.000) ΕΥΡΩ...Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ (10%)...ΑΡΑ ΚΑΘΑΡΑ (900.000) ΕΥΡΩ ΕΠΙ (.8.) ΔΕΛΤΙΑ ΙΣΟΝ (7.200.000) ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ...!!!ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΟΠΑΠ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ (ΜΑΓΚΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ (1.000.000)...!!!
ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ...ΦΙΛΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ...ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ....ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ...ΜΕΤΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ (10.500.000) ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ...!!!ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!!!!!ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ...!!!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ...
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...Η ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΔΟΚΤΟΡΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ (10.5000.000) ΕΥΡΩ...