Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Κατασκευαστικό πρόγραμμα - Διόφαντος  (Αναγνώστηκε 97122 φορές)

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Κατασκευαστικό πρόγραμμα - Διόφαντος
« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 07, 2022, 09:33:πμ »
Εδώ θα αναφέρω κάτι για να δούμε πώς ελέγχουμε σωστά (κατ' εμέ) το τι πήγε λάθος στους όρους.

Έχω ετοιμάσει ένα σύστημα με 2 τριπλές. 6 διπλές και 1 στάνταρ. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν το έπαιξα, αλλά το κράτησα να δω τι έκανε.
Σύνολο 50 στήλες.

-----
1Χ2

1Χ2
-----
Χ2
Χ2
1

Τα Χ παίζουν ως X και under για μεγαλύτερη απόδοση.

Ζητούσα 2-3 Χ στο σύνολο, 0-1 διπλά στις τριπλές και 1-2 διπλά στο σύνολο σε ένα όμιλο με 2-3 όρια, όχι 3 Χ συνεχόμενα σε άλλο όμιλο και επίσης κάποιους όρους με συμμετρίες, εναλλαγές, αποδόσεις.

sys1" border="0
sys2" border="0
sys3" border="0

Ελέγχω  και βλέπω ότι πέρασε το πλήρες μέχρι το στάνταρ (τελικά έσπασε).

ΧΧ1-111-ΧΧ...Έπεσα μέσα στο πλήρες όμως σπάνε και οι 3 βασικές στήλες όπως και πολλοί στατιστικοί όροι.
Με μία πιο προσεκτική ματιά όμως, αν άλλαζε το ματς 8 και από Χ γινόταν 2, τότε όλοι οι όροι περνούσαν και η στήλη έδινε 1500 ευρώ με 25 λεπτά.
Τι θέλω να πω: Ότι μπορεί να φαίνεται ότι χάσαμε σχεδόν όλους τους όρους, αλλά η διαφορά μας είναι ένα ματς. Μόνο ένα ματς έφτανε για να μας πληρώσει καλά.
Οι όροι είναι αλληλοεξαρτώμενοι. Αν αλλάξει η συμμετρία, ίσως αλλάξει και οι εναλλαγές, οι αραιοί άσσοι κλπ.
Γνώμη μου: Καλό είναι να ελέγχουμε και να δίνουμε βάση στις βασικές στήλες. Οι άλλοι όροι θέλουν και λίγο τύχη για να κερδίσεις.
Στην έκδοση που έρχεται, θα φαίνεται στη διαλογή πόσα σημεία έχει πιάσει κάθε στήλη για να γίνεται πιο σωστή αξιολόγηση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2022, 10:06:πμ από javistas »

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 07, 2022, 20:47:μμ »
Οι οροι και βασικες δουλευουν οταν επεξεργαζονται σε συγκεκριμενο αρχειιο.Οταν εχεις μεικτο  η αφηρημενο αρχειο απλα σπαταλας χρονο.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 08, 2022, 00:55:πμ »
Οι οροι και βασικες δουλευουν οταν επεξεργαζονται σε συγκεκριμενο αρχειιο.Οταν εχεις μεικτο  η αφηρημενο αρχειο απλα σπαταλας χρονο.

Χρήστο, το θέμα εδώ γράφει "Κατασκευαστικό πρόγραμμα Διόφαντος".

Αν θες να γράψεις τις άσχετες θεωρίες σου, άνοιξε άλλο θέμα.

Χρηστος

• Sr. Member
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 08, 2022, 09:48:πμ »
Ασχετες θεωριες γιατι?το δικαιολογεις αν θες που βρισκεις το ασχετο.
Αυτο που βοηθαει ειναι να βλεπεις ορους του Διοφαντος οταν επιλεγεις καποιον ποσο % περναει βασει καποιου αρχειου νικητηριων στηλων.Αν εχεις επι αυτου καλως.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 08, 2022, 10:10:πμ »
Ασχετες θεωριες γιατι?το δικαιολογεις αν θες που βρισκεις το ασχετο.
Αυτο που βοηθαει ειναι να βλεπεις ορους του Διοφαντος οταν επιλεγεις καποιον ποσο % περναει βασει καποιου αρχειου νικητηριων στηλων.Αν εχεις επι αυτου καλως.

https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=3275.0

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 08, 2022, 23:43:μμ »
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω δύο φίλους που με ενημέρωσαν για αυτό.

Ο ΟΠΑΠ, στα δεδομένα που δίνει, επισημαίνει ένα ματς ληγμένο και επίσης τοποθετεί μία σήμανση για κάθε είδος στοιχήματος που υπάρχει με το αντίστοιχο σημείο που κερδίζει. Παράδειγμα, αν έρθει 1-0 το σκορ, θα δώσει τελικό αποτέλεσμα 1, θα δώσει under 2,5 κλπ σε όλες τις κατηγορίες.
Για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, σε κάποια ματς, όχι όλα, και σε κάποια είδη στοιχήματος πάλι, όχι όλα, ενώ θέτει το ματς ως ληγμένο, έθετε τα συγκεκριμένα είδη στοιχήματος σε αναμονή και χωρίς σήμανση το ποιό κερδίζει. Με αποτέλεσμα να μην κατεβαίνει σωστά το αποτέλεσμα.

Αυτό διορθώθηκε και εμφανίζεται το μήνυμα για την αναζήτηση τελικού αποτελέσματος χειροκίνητα.

Και για να γίνω συγκεκριμένος, το ματς της 8/7/22 με κωδικό 1487, δεν έχει σήμανση για νικητήριο σημείο στο τελικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς πολλές φορές παλεύουμε με τον κύριο ΟΠΑΠ κι προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη μέσα από τα λάθη του.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2022, 00:02:πμ από javistas »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 20, 2022, 22:28:μμ »
Είχαμε καιρό να κάνουμε ένα δυνατό Update στο πρόγραμμα.
Όπως είχα πει από παλαιότερα, ο Διόφαντος θα εξελισσόταν ως κατασκευαστικό πρόγραμμα. Στόχος δικός μου εξ' αρχής, δεν ήταν να δώσω άλλο ένα πρόγραμμα το οποίο θα κάνει απλά ένα ξεσκαρτάρισμα στηλών με βάση τις προβλέψεις του παίκτη ούτε να δίνει στο πιάτο τα τελευταία 6 ματς των ομάδων και τη βαθμολογία.
Στόχος ήταν εξ' αρχής να μπορεί το πρόγραμμα να προτείνει και σημεία. Πατώντας πάνω στις αποδόσεις του ΟΠΑΠ τις οποίες θεωρώ αξιόπιστες, μετά από ελέγχους που έχω κάνει, πλέον μπορούμε να μιλάμε για προτεινόμενους όρους όπως οι εναλλαγές αλλά και προτεινόμενες βασικές στήλες πλέον.
Στο πάνελ των βασικών στηλών, έχει μπει άλλο ένα κουμπάκι το οποίο είναι η γεννήτρια βασικών στηλών. Αυτή η γεννήτρια ,με βάση αποδόσεις και γκανιότα, υπολογίζει το πόσα σημεία θα πιάσει η τυχαία βασική στήλη που μας δίνει η γεννήτρια.

Dioph-Generator" border="0

Θα ρωτήσει κάποιος "Δηλαδή ότι θα μας δώσει θα περάσει; Αν παίξω 30 βασικές στήλες θα περάσουν όλες στον όμιλο;"
Φυσικά και όχι. Όμως, αν δεν υπάρξουν τρανταχτές πολλές εκπλήξεις στα επιλεγμένα ματς, το σύνολο των προτεινόμενων, θα είναι πολύ κοντά στο πραγματικό σύνολο. Το πρόγραμμα θα προτείνει 2 όρια κοντά στο προτεινόμενο νούμερο ,που είναι δεκαδικό. Ο παίχτης φυσικά μπορεί να το διορθώσει και να βάλει ότι όρια επιθυμεί.
Θα υπάρξει φυσικά και νέο update με παραμετροποίηση των ορίων, όπου ο παίχτης θα μπορεί να βάζει χαλαρά ή σφιχτά όρια.
Εγώ θα προτείνω το εξής: Επιλέξτε ήδη ληγμένα ματς, κανετε ένα εικονικό σύστημα με τριπλές ή διπλές που να περνάει το πλήρες και δείτε πόσες βασικές περνάνε για να βγάλετε συμπέρασμα το τι μπορεί να κάνει η γεννήτρια.
Επίσης έχει προστεθεί ταξινόμηση με βάση πολλαπλές επιλογές πεδίων, επέστρεψε η επιλογή ματς χωρίς κωδικό, οι προτεινόμενοι στατιστικοί όροι, ο πίνακας με τις πληροφορίες των στατιστικών όρων.
Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που προτείνουν πράγματα για το πρόγραμμα και το κάνουν καλύτερο.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #172 στις: Αυγούστου 25, 2022, 18:38:μμ »
Καλησπέρα μετά από καιρό,

Με ρωτάνε κάποιοι φίλοι για τη γεννήτρια πώς υπολογίζει τα σημεία που θα περάσουν, αν είναι πρόβλεψη, τι σημαίνει σε μία βασική 5 ματς το να περιμένουμε 2.32 σημεία κλπ.
Τα σημεία υπολογίζονται βάσει των αποδόσεων του ΟΠΑΠ. Και επειδή για εμένα ο ΟΠΑΠ προβλέπει καλά, παίρνω τις προβλέψεις του και τις κάνω βασικές στήλες.
Το πρόγραμμα προτείνει κάποια όρια. Παράδειγμα, έστω 5 σημεία και αναμένουμε 2.3 σημεία. Θα προτείνει τα όρια 2-3 γιατί αυτά είναι τα πιο κοντινά στην πρόβλεψη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες για 0,1,4 ή 5 σημεία. Υπάρχουν αλλά είναι μικρότερες. Σε επόμενη έκδοση, θα φαίνονται και οι πιθανότητες στα σημεία.
Τώρα τι σημαίνει 2.3 σημεία, γιατί είναι δεκαδικό. Είναι ο μέσος όρος των αναμενόμενων σημείων. Αν αυτοί οι αγώνες γίνουν 100 φορές, ο μέσος όρος των σημείων που θα πιάσει η βασική στήλη θα είναι 2.3.
Στην επόμενη έκδοση θα μπει και επιλογή σε όμιλο για σύνολο σημείων. Παράδειγμα, παίζω 10 βασικές. Θα μπορώ να ζητάω όχι μόνο επαλήθευση, πχ 5-8 βασικές, αλλά και πλήθος σημείων στον όμιλο, πχ 20-30 σημεία στον όμιλο.

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #173 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 23:23:μμ »
Εγώ θα προτείνω το εξής: Επιλέξτε ήδη ληγμένα ματς, κανετε ένα εικονικό σύστημα με τριπλές ή διπλές που να περνάει το πλήρες και δείτε πόσες βασικές περνάνε για να βγάλετε συμπέρασμα το τι μπορεί να κάνει η γεννήτρια.

Θαύματα κάνει!
Διαλέγω 10 αγώνες που δινει στο τελικο αποτελεσμα 1Χ Διπλή ευκαιρία την απόδοση 1,30 του ΟΠΑΠ
Τους επιλέγω όλους σε αποτέλεσμα ημιχρόνου 1 και σε αποτέλεσμα ημιχρονου Χ
Παίζω δηλαδή κανονικές διπλές στο ημίχρονο
Ζητάω 4αδες
Στήλες πλήρους 3360 στήλες
Με την δημιουργία 3 τυχαίων βασικών τού Διόφαντου ,πέφτουν οι στήλες 371 και στην διαλογή του κέρδους,μου επιστρέφει σχεδόν πάντα τα διπλά ή τριπλά από τα λεφτά μου και ας έχω χάσει 3 αγώνες απο τους 10

Στην παρακάτω φωτογραφία βγήκαν 9 απο τους 10 αγώνες και τα κέρδη τετραπλασιάστηκαν

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 23:48:μμ από Γιάννης »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #174 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2022, 00:49:πμ »

Θαύματα κάνει!
Διαλέγω 10 αγώνες που δινει στο τελικο αποτελεσμα 1Χ Διπλή ευκαιρία την απόδοση 1,30 του ΟΠΑΠ
Τους επιλέγω όλους σε αποτέλεσμα ημιχρόνου 1 και σε αποτέλεσμα ημιχρονου Χ
Παίζω δηλαδή κανονικές διπλές στο ημίχρονο
Ζητάω 4αδες
Στήλες πλήρους 3360 στήλες
Με την δημιουργία 3 τυχαίων βασικών τού Διόφαντου ,πέφτουν οι στήλες 371 και στην διαλογή του κέρδους,μου επιστρέφει σχεδόν πάντα τα διπλά ή τριπλά από τα λεφτά μου και ας έχω χάσει 3 αγώνες απο τους 10

Στην παρακάτω φωτογραφία βγήκαν 9 απο τους 10 αγώνες και τα κέρδη τετραπλασιάστηκαν

Γιάννη αν επιτρέπεται να σε διορθώσω λίγο.
Με 90 ευρώ περίπου πήρες 1100 και κάτι..Αυτό είναι 12 φορές τα λεφτά σου.
Μη λες για θαύματα, πιθανότητες είναι και μόνο.
Ξαναλέω, όποιος είναι λίγο μάγκας στις προβλέψεις, θα βγάζει συχνά λεφτά. Ακόμα και σε στυλ καρτέρι να το κάνει, χαμένος δε θα βγει.
Εδιτ. Σόρρυ τώρα το είδα, παίζει x4 κάθε στήλη.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2022, 00:51:πμ από javistas »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #175 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2022, 15:01:μμ »
Όπως είχα υποσχεθεί, το poisson θα έμπαινε στο Διόφαντο. Διαθέσιμο από την έκδοση 4.0 και μετά με περίπου 20 πρωταθλήματα.
Τα δεδομένα που κατεβάζει είναι μόνο της τρέχουσας χρονιάς γιατί θεωρώ ότι η κάθε χρονιά είναι διαφορετική από την προηγούμενη και με βάση αυτά γίνονται οι υπολογισμοί.

Diophantus-poisson" border="0

Καλή επιτυχία σε όσους παίξουν.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #176 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2022, 15:43:μμ »
Να πω ότι αν και το ιδανικό παίξιμο είναι το μονό για το poisson, μπορούμε να δημιουργήσουμε και συστήματα παίρνοντας ως πρόβλεψη 2 σημεία. Για παράδειγμα, μπορούμε να πάρουμε Χ2 που στο ματς της φωτο δίνει 84% περίπου ως μία πιο σίγουρη επιλογή.

Γιάννης

• Sr. Member
  • Ενάντια στους BOOK
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2022, 19:31:μμ »
Επίσης μόλις περάσει αυτή η σεζόν, θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να βάλω ως πρόσθετο στο Διόφαντο την πρόβλεψη με Poisson, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν την πρόβλεψη σε πολλά πρωταθλήματα. Υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα που πρέπει να λυθούν.
Βέβαια θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση που θα έχει από τους χρήστες. Θα το δούμε εν πορεία.

Απο το Μάρτιο αγαπητέ javista που το ανέφερες το περίμενα πως και πως.
Ειχα εντυπωσιαστεί με τις προβλέψεις που ειχες αναρτήσει και ειχαν και θετικοτατο αποτέλεσμα στο τελος.
Συγχαρητήρια, πολυ καλη προσθήκη!
Αναμένω να την δω στον υπολογιστή μου
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2022, 19:35:μμ από Γιάννης »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #178 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2022, 19:37:μμ »
Επίσης μόλις περάσει αυτή η σεζόν, θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να βάλω ως πρόσθετο στο Διόφαντο την πρόβλεψη με Poisson, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν την πρόβλεψη σε πολλά πρωταθλήματα. Υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα που πρέπει να λυθούν.
Βέβαια θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση που θα έχει από τους χρήστες. Θα το δούμε εν πορεία.

Απο το Μάρτιο αγαπητέ javista που το ανέφερες το περίμενα πως και πως.
Ειχα εντυπωσιαστεί με τις προβλέψεις που ειχες αναρτήσει και ειχαν και θετικοτατο αποτέλεσμα στο τελος.
Συγχαρητήρια, πολυ καλη προσθήκη!
Αναμένω να την δω στον υπολογιστή μου

Εννοείται Γιάννη...Βέβαια φέτος δε μου αρέσει που θα διακοπούν τα πρωταθλήματα για να πάνε στην έρημο να παίξουν μπάλα, θα χάσουν το ρυθμό οι παίκτες και θα αναμένουμε περίεργα αποτελέσματα μετά το Μουντιάλ.

masteripper

• Newbie
  • *
« Απάντηση #179 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2022, 23:58:μμ »
Αυτό με το Μουντιάλ θα καταστρέψει όλα τα μοντέλα...εδώ διάλειμα μιας βδομάδας γίνεται και οι προβλέψεις πάνε περίπατο.