Τους πήρα κατά τύχη χθες με ένα συστηματάκι στα 64 ευρώ 184 256 στήλες τις οποίες εσείς μπορεί και να τις ρίχνατε στις 30-40 και να πέρνατε τα ίδια λεφτά στους ίδιους αγώνες με τα ίδια ακριβώς σημεία. Αλλά ήταν κατά τύχη γιατί ενώ φαινομενικά κάλυπτα όλες τις περιπτώσεις είχα αφήσει εκτός του 0-0 ότι Χ υπάρχει όλα τα άλλα σκορ ήταν καλυμένα. Ο ΟΠΑΠ έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μειονέκτημα η γκανιότα, πλεονέκτημα η ανωνυμία. Εγώ είχα να πατήσω σε πρακτορείο 20 χρόνια, μεγάλο πράγμα να πηγαίνεις σε πρακτορείο να αγοράζεις ένα voucher να το περνάς να κόβεις το χαρτάκι σου και να ξέρεις ότι θα το πληρωθείς αυτό το χαρτάκι χωρίς να σε ρωτήσουν καν το οτιδήποτε.
Τι έπαιξα 12 ΔΕ με δεύτερο στοίχημα το ng. Δοκιμούλα έκανα. Eχει γίνει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τρομερά δύσκολο το στοίχημα και δεν πρέπει να μπαίνεις στην διαδικασία της πρόβλεψης. Από τη μία πληρώθηκα διπλές στήλες με σκορ 2-1 και 1-2 από την άλλη πλήρωσα στήλες ενδεχομένως παραπάνω από όσες θα έπρεπε. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος αυτό που έκανα, ότι και να ήταν αυτό έγινε.
Τώρα έχω μια ιδέα για πρώτο σκόρ οποιαδήποτε στιγμή 1-0 (σε φαβορί) και κάλυψη το gg over 2,5 ( ναι στο 0-1 πρώτο σκορ χάνεις). Σε σφάζει η γκανιότα όμως εκεί και η μικρή απόδοση και μάλλον είναι εντελώς λάθος μέθοδος παρόλο που μπορεί να πεις εγώ θέλω 5-10 1-0 να σου περάσουν τα 7 τα υπόλοιπα τρία να γίνουν το δεύτερο και να πληρωθείς αν δεν κάνω λάθος 8 διπλές και τις υπόλοιπες μονές. Δεν ξέρω αν συμφέρει κάτι τέτοιο όμως.
Η 365 για να παιξεις ΔΕ κ Ο 2,5 πρέπει κάθε φορά να αλλαζεις το εύρος σε 3-6. Αντε να κάτσεις να το κάνεις αυτό κάθε φορά για 10 αγώνες σε 30 δελτία. Δηλαδή αστεία πράγματα.