Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Φίλλα τα σέβη μου....  (Αναγνώστηκε 16792 φορές)

Thomas

• Newbie
  • *
Φίλλα τα σέβη μου....
« στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 20:32:μμ »
Το είδα το σύστημα σου και μόνο αυτό έχω να πω τιποτα άλλο. Νομίζω τον έκλεισες τον κύκλο στα συστήματα και καληνύχτησες τις εταιρίες. Νομίζω δεν πρέπει να έρθουν πάνω από 12 συνεχόμενα διπλά, δεν νομίζω να έχει κάποιο άλλο όρο. Αυτό το σύστημα ειναι για συνταξιούχους να πίνουν καφεδάκι και να εκτυπώνουν μέχρι να ξεκινήσει το ματς και την επόμενη ημερα στον πράκτορα για εισπραξη. Χαρά στο κουράγιο σου, στο οτι έβαλες το μυαλό σου να ταλαιπωρηθεί για να το βγάλεις και να κάτσεις να κάνεις την ανάπτυξη. Τις γύρισα τις στήλες προσωπικά γιατι τα περισσότερα ματς που παίζω πάνε για Χ2 και όπου ειναι 1Χ το έκανα Χ2.

Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου πραγματικά, δεν είχες κανένα λόγο να το μοιραστείς και όμως το έβγαλες! Σε ευχαριστώ! 

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Απ: Φίλλα τα σέβη μου....
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 21:29:μμ »
Ποιό σύστημα λες και τι όρους έχει;

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 24, 2025, 21:56:μμ »
Δεν λέει τους όρους αλλά αν έχω καταλάβει καλά δεν θέλει να του έρθουν πάνω από 11 συνεχόμενα διπλά και δεν ξέρω αν έχει και κάποιον άλλον όρο. Για τσεκάρισε το να δεις θα σου το κάνει ο Διόφαντος είναι πολλές οι στηλες που πρέπει να μετρήσει

https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=3546.msg13760#new

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 26, 2025, 19:16:μμ »
Θα πρέπει να μας πει ο Ζαχαρίας τους όρους.

Το μέτρημα δεν είναι δύσκολο, η σύμπτυξη είναι.

KZ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 27, 2025, 05:14:πμ »
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ. ΤΕΛΕΙΟ

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 27, 2025, 14:37:μμ »
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ....ΜΕ (12)-(13)-(14)-(15)  ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ (Δ.Ε) ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ (96%)...

(15ΑΔΕΣ)...!!!ΟΙ (15) ΤΡΙΠΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΟ ΕΙΝΑΙ (14348907)...

ΕΝΩ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ (12-13-14-15) (Σ-Η-Μ-Ε-Ι-Α) ΕΙΝΑΙ (13718614)...ΔΗΛ ΤΟ (96,15%)...!!!

ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΛΑ...ΤΑ (12-13-14-15) ΕΙΝΑΙ (Σ-Η-Μ-Ε-Ι-Α) ΤΩΝ (Δ.Ε) ΚΑΙ ΟΧΙ (ΝΥΑΔΕΣ)...!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ (9) ΣΤΗΛΕΣ ΜΕ (Δ.Ε) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΩΝ (13718614) ΣΤΗΛΩΝ...!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΜΕΤΑΒΛΗΤΟ...!!!

https://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=3546.msg13760#new

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 27, 2025, 15:21:μμ από ΦΙΛΛΑΣ »
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 28, 2025, 07:39:πμ »
Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Λοιπόν έστω πως μια στοιχηματική εταιρία σου καλύπτει όλες τις περιπτώσεις 100% ο στοιχηματισμός δύο σημείων και σου επιστρέφει  ένα 8% κέρδος.

Μπορείς επισης να βαλεις κ ορο για παράδειγμα να πεις αποκλείεται να έρθει 10 φορές συνεχόμενα το Α σημείο και αυτό θα μπορούσατε να το κάνετε μόνο μια φορά στον  ΟΠΑΠ πως θα παίζατε;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 28, 2025, 07:41:πμ από Thomas »

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 02, 2025, 14:53:μμ »
Το είδα το σύστημα σου και μόνο αυτό έχω να πω τιποτα άλλο. Νομίζω τον έκλεισες τον κύκλο στα συστήματα και καληνύχτησες τις εταιρίες. Νομίζω δεν πρέπει να έρθουν πάνω από 12 συνεχόμενα διπλά, δεν νομίζω να έχει κάποιο άλλο όρο. Αυτό το σύστημα ειναι για συνταξιούχους να πίνουν καφεδάκι και να εκτυπώνουν μέχρι να ξεκινήσει το ματς και την επόμενη ημερα στον πράκτορα για εισπραξη. Χαρά στο κουράγιο σου, στο οτι έβαλες το μυαλό σου να ταλαιπωρηθεί για να το βγάλεις και να κάτσεις να κάνεις την ανάπτυξη. Τις γύρισα τις στήλες προσωπικά γιατι τα περισσότερα ματς που παίζω πάνε για Χ2 και όπου ειναι 1Χ το έκανα Χ2.

Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου πραγματικά, δεν είχες κανένα λόγο να το μοιραστείς και όμως το έβγαλες! Σε ευχαριστώ! 

THOMAS...ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ....ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ  ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΣΑ (ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ...!!!

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 02, 2025, 15:03:μμ »

THOMAS...ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ....ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ  ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΣΑ (ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ...!!!

Περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 02, 2025, 18:36:μμ »
Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Λοιπόν έστω πως μια στοιχηματική εταιρία σου καλύπτει όλες τις περιπτώσεις 100% ο στοιχηματισμός δύο σημείων και σου επιστρέφει  ένα 8% κέρδος.

Μπορείς επισης να βαλεις κ ορο για παράδειγμα να πεις αποκλείεται να έρθει 10 φορές συνεχόμενα το Α σημείο και αυτό θα μπορούσατε να το κάνετε μόνο μια φορά στον  ΟΠΑΠ πως θα παίζατε;

Πολύ καλή η σκέψη σου, την είχα κάνει και εγώ παλαιότερα.

Έχει μεγάλη γκανιότα ο ΟΠΑΠ και δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους στοιχήματα. Με 10% ανά ματς, στο τέλος καταλήγει η 5άδα στο να είσαι στο -40%.

Σκέψου ή να παίξεις 3-4 ματς με όρους ή να αντικαταστήσεις την ισοπαλία με κάποιο σκορ.

Γενικά, έχει ρίσκο.

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 03, 2025, 00:47:πμ »
Τους πήρα κατά τύχη χθες με ένα συστηματάκι στα 64 ευρώ 184 256 στήλες τις οποίες εσείς μπορεί και να τις ρίχνατε στις 30-40 και να πέρνατε τα ίδια λεφτά στους ίδιους αγώνες με τα ίδια ακριβώς σημεία. Αλλά ήταν κατά τύχη γιατί ενώ φαινομενικά κάλυπτα όλες τις περιπτώσεις είχα αφήσει εκτός  του 0-0 ότι Χ υπάρχει όλα τα άλλα σκορ ήταν καλυμένα. Ο ΟΠΑΠ έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μειονέκτημα η γκανιότα, πλεονέκτημα η ανωνυμία. Εγώ είχα να πατήσω σε πρακτορείο 20 χρόνια, μεγάλο πράγμα να πηγαίνεις σε πρακτορείο να αγοράζεις ένα voucher να το περνάς να κόβεις το χαρτάκι σου και να ξέρεις ότι θα το πληρωθείς αυτό το χαρτάκι χωρίς να σε ρωτήσουν καν το οτιδήποτε.

Τι έπαιξα 12 ΔΕ με δεύτερο στοίχημα το ng. Δοκιμούλα έκανα. Eχει γίνει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τρομερά δύσκολο το στοίχημα και δεν πρέπει να μπαίνεις στην διαδικασία της πρόβλεψης. Από τη μία πληρώθηκα διπλές στήλες με σκορ 2-1 και 1-2 από την άλλη πλήρωσα στήλες ενδεχομένως παραπάνω από όσες θα έπρεπε. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος αυτό που έκανα, ότι και να ήταν αυτό έγινε.

Τώρα έχω μια ιδέα για πρώτο σκόρ οποιαδήποτε στιγμή 1-0 (σε φαβορί) και κάλυψη το gg over 2,5 ( ναι στο 0-1 πρώτο σκορ χάνεις). Σε σφάζει η γκανιότα όμως εκεί και η μικρή απόδοση και μάλλον είναι εντελώς λάθος μέθοδος παρόλο που μπορεί να πεις εγώ θέλω 5-10 1-0 να σου περάσουν τα 7 τα υπόλοιπα τρία να γίνουν το δεύτερο και να πληρωθείς αν δεν κάνω λάθος 8 διπλές και τις υπόλοιπες μονές. Δεν ξέρω αν συμφέρει κάτι τέτοιο όμως.

Η 365 για να παιξεις ΔΕ κ Ο 2,5 πρέπει κάθε φορά να αλλαζεις το εύρος σε 3-6. Αντε να κάτσεις να το κάνεις αυτό κάθε φορά για 10 αγώνες σε 30 δελτία. Δηλαδή αστεία πράγματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2025, 00:56:πμ από Thomas »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 03, 2025, 10:07:πμ »
Καλησπέρα και καλή σαρακοστή σε όλους.ενω ο τίτλος λέει 15 τριπλές σε 9 στήλες εμφανίζονται 5 καταλαβαίνω κάτι λάθος? ευχαριστώ για το χρόνο σας

4 είναι πάνω.

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 08, 2025, 21:22:μμ »
ΝΑΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ 5 ΚΑΤΩ...ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΥΤΟ...