καλημερα
πολυ ενδιαφερον το συστημα σου...μια ερωτηση εχω να σου κανω
υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι στηλες με ΔΕ και αυτο το λεω γιατι ειναι πολλα τα δελτια;
ευχαριστω πολυ
Καταρχήν να πω πως αυτό το σύστημα ενδείκνυται από τον Σεπτέμβριο και μετά, τώρα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα πλην της Ιταλίας, της Αγγλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.
Ε θα πέσουν στα μισά δελτία περίπου, γίνεται. Πρόσεξε όμως αν είναι να πεις θα επιχειρήσω να κάνω 17 σερι εκεί θέλει άλλη μαγκιά. Δηλαδή ξεκινάς τα τρία πρώτα ματς ανα αγώνα και παίζεις πχ σε αγώνα που ο άσσος έχει 1,44 και το Χ 5,1 7,80 στον άσσο και 2,20 στο Χ. Αν σου περάσει ο άσσος τότε στον επόμενο αγώνα τα 11,23 θα τα σπάσεις σε 8,76 και 2,47 για άσσο και Χ αντίστοιχα. Αν σου περάσει το Χ και όχι άσσος τότε θα πας και θα παίξεις 11,23 στον άσσο. Και στο επόμενο ματς πάλι στον άσσο. Φτάσαμε λοιπόν στα 14.16. Εδώ θα θεωρήσουμε πως τα ματς θα έχουν απόδοση και τα τρία (χωρίς πραγματικά να την έχουν) 1,4-5,25-8,4 και θα βγάλεις το γινόμενο της κάθε στήλης όπου για 0-1 Χ και 0-1 2 είναι 1 στήλη 2,74 3 στηλες με 10,29 και 3 στήλες με 16,46 και θα μοιράσεις τα 14,16 που έχεις κερδίσει στη 1η τριάδα στις στήλες της δεύτερης τριάδας. Αυτό θα σου βγάλει ένα γινόμενο κέρδους σε απόδοση 1,19 (σε αυτήν την απόδοση που ανέφερα παραπάνω στο 1,44-5,1-7,8) οπότε συνολικά το αρχικό δεκάρικο έγινε 16,9 ή τελικά η συνολική απόδοση πιάνει το 1,69. Αυτά για να παίξεις τις πρώτες στήλες. δηλαδή 2-3 άσσοι στην 1η τριάδα με 0-1 Χ και 2-3 άσσοι με 0-1 Χ και 0-1 διπλά.
Τι κερδίζω παίζοντας με αυτό το τρόπο; Δεν είμαι αναγκασμένος να βρω ντε και καλά μια εξάδα σε ένα ΣΚ μπορώ να βρω 2 ματς από αυτό το ΣΚ 2 ματς από το άλλο ΣΚ ενώ με τον πατροπαράδοτο τρόπο πρέπει ντε και καλά την εξάδα να την κλείσεις το ίδιο ΣΚ αφού το πρόγραμμα βγαίνει για ένα ΣΚ. Αρα δίνω ελπίδες στον εαυτό μου να πετύχει το σερί των 17 εξάδων! Πχ προχθες δεν μου άρεσε ο άσσος της Ρεάλ εξανάγκαστηκα όμως να τον βάλω για να κλείσω εξάδα και το δελτίο πήγε άπατο!