Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Ερωτηση  (Αναγνώστηκε 20842 φορές)

Thomas

• Newbie
  • *
Ερωτηση
« στις: Μαρτίου 30, 2025, 08:15:πμ »
Επειδή δεν είμαι μπροστά από desktop σε μια εξάδα με 0-2 Χ και 0-1 διπλό βγαίνουν 49 στήλες ή κάνω λάθος και είναι περισσότερες γιατί το έκανα με το χέρι ή εσείς τις βγάζετε λιγότερες? Νομίζω πως αυτές είναι σωστά;

ΦΙΛΛΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ (ΠΕΡΝΑ-ΠΕΡΝΑ) Η ΜΕΛΙΣΣΑ...!!!
Απ: Ερωτηση
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 30, 2025, 15:12:μμ »

ΕΙΝΑΙ (118) ΣΤΗΛΕΣ...!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΕ 6 ΤΡΙΠΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ (0-2) (Χ) ΚΑΙ (0-1) (2ΑΡΙΑ)....!!!
ΦΙΛΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 30, 2025, 23:12:μμ »
Σε ευχαριστώ παρά πολύ Φιλλα. Δεν το είπα σωστά και όσο ζω μαθαίνω. Ήθελα στην εξάδα απο 4-6 ασσους, 0-2 Χ και 0-1 διπλά και τελικά μου βγαίνει 58 τις οποίες τις είδα μία μια και είναι αυτές που θέλω αλλά τελικά σε τρώει η γκανιότα που σημαίνει πρέπει να βάλω δύο στανταράκια να ζητάω από 0-1 Χ και από 0-1 διπλό για να πέσω στις 21. 

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 01, 2025, 19:43:μμ »
Λοιπόν θα σας ανεβάσω ένα συστηματάκι το οποίο για εμένα για τα δικά μου θέλω είναι πολύ καλό. Για άλλους όχι. Θα το εξηγήσω θα σας προτείνω το αντίθετο του για όσους έχετε διόφαντο να το αναλύσετε και να το δείτε και βλέπετε....

Λοιπόν το δικό μου είναι για τοκογλυφικές αποδόσεις. Δηλαδή αποδόσεις του 1,20-1,60. Εκεί θα παίζουν οι αποδόσεις, τα ματς δεν θα ξεπερνάνε τα 6 και οι όροι ειναι οι εξής: Σπάμε τα ματς σε δύο τριάδες στην 1η τριάδα παμε με διπλές πληρωμένες και ζητάμε 2-3 άσσους με δεύτερο σημείο το Χ. Στη δεύτερη τριάδα πάμε με δύο-τρεις άσσους από 0-1 Χ και από 0-1 2. Λοιπόν αυτό το συστηματάκι είναι 28 στήλες. Σε γενικές γραμμές αν ισομοιράσουμε το κέρδος πάει στο 1,70 με 1,90. Εκ των πραγμάτων όμως στην 1η τριάδα επειδή πάμε με διπλή βάζουμε τα καλύτερα σημεία από τα 6 που έχουμε επιλέξει. Οπότε για να θωρακίσουμε το συστηματάκι λίγο περισσότερο κάνουμε μία μαγκιά ακόμα. Παίζουμε άλλες 7 στήλες πλέον των 28 και πάμε με την πρώτη τριάδα 3 άσσους  και στην δεύτερη σημεία 1-Χ-Χ/Χ-Χ-1/ Χ-1-Χ/1-Χ-2/1-2-Χ/2-1-Χ/Χ-1-2.

Και θα μου πει κάποιος και σωστά μα καλά ρε φίλε ολόκληρη ιστορία για να πάρεις 1,60? Ναι γιατί αυτό το 1,60 έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης από το μονό.

Και εδώ θα σας δώσω και ένα τιπ ακόμα για να νιώσετε πραγματικά την αδρεναλίνη σας να χτυπήσει κόκκινο, όποιος το κάνει θα το νιώσει κάποια στιγμή για τα καλά. Παίρνουμε ένα 20ρικό και το σπάμε στις 35στήλες. Οποια στήλη μας πληρώσει στο επόμενο σύστημα θα τα σπρώξεις όλα και θα το κάνεις αυτό για 17 στοιχήματα.Δεν θα σταματήσεις όμως πουθενά, σαν να μην τα είχες ποτέ. Θα σταματήσεις αν φτάσεις και ολοκληρώσεις το 17ο. 

Η τελευταία στήλη που δεν φαίνεται είναι η 1-1-1-2-1-Χ

Οσοι από εσάς έχετε τον Διόφαντο μπορείτε να κάνετε το αντίθετο του και αν κάτσει έκατσε. Δηλαδή να βρείτε 8 τοκογλυφίες όπου θα ζητάτε να σας σπάσουν με 2-3 Χ και από 0-1 2 να κάνετε αντίστροφο μεταβλητό και να ζητάτε 100% 6άδα, αν έχετε υπομονή και είστε καλοί στο να μαντεύετε τα σπασίματα μπορείτε να το κάνετε .
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 01, 2025, 19:47:μμ από Thomas »

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 01, 2025, 20:57:μμ »
Θα γραψω μια εξαδούλα για το συστηματάκι κατά σειρά από σημερινούς και αυριανούς αγώνες. Αλκμααρ-Φεγενορντ-Ρεάλ-Αρσεναλ-Λιβερπουλ-Γουικομπ.

stevakos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 02, 2025, 13:43:μμ »
καλημερα
πολυ ενδιαφερον το συστημα σου...μια ερωτηση εχω να σου κανω
υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι στηλες με ΔΕ και αυτο το λεω γιατι ειναι πολλα τα δελτια;
ευχαριστω πολυ

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 03, 2025, 06:46:πμ »
καλημερα
πολυ ενδιαφερον το συστημα σου...μια ερωτηση εχω να σου κανω
υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι στηλες με ΔΕ και αυτο το λεω γιατι ειναι πολλα τα δελτια;
ευχαριστω πολυ

Καταρχήν να πω πως αυτό το σύστημα ενδείκνυται από τον Σεπτέμβριο και μετά, τώρα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα πλην της Ιταλίας, της Αγγλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.

Ε θα πέσουν στα μισά δελτία περίπου, γίνεται. Πρόσεξε όμως αν είναι να πεις θα επιχειρήσω να κάνω 17 σερι εκεί θέλει άλλη μαγκιά. Δηλαδή ξεκινάς τα τρία πρώτα ματς ανα αγώνα και παίζεις πχ σε αγώνα που ο άσσος έχει 1,44 και το Χ 5,1  7,80 στον άσσο και 2,20 στο Χ. Αν σου περάσει ο άσσος τότε στον επόμενο αγώνα τα 11,23 θα τα σπάσεις σε 8,76 και 2,47 για άσσο και Χ αντίστοιχα. Αν σου περάσει το Χ και όχι άσσος τότε θα πας και θα παίξεις 11,23 στον άσσο. Και στο επόμενο ματς πάλι στον άσσο. Φτάσαμε λοιπόν στα 14.16. Εδώ θα θεωρήσουμε πως τα ματς θα έχουν απόδοση και τα τρία (χωρίς πραγματικά να την έχουν) 1,4-5,25-8,4  και θα βγάλεις το γινόμενο της κάθε στήλης όπου για 0-1 Χ και 0-1 2 είναι 1 στήλη 2,74 3 στηλες με 10,29 και 3 στήλες με 16,46 και θα μοιράσεις τα 14,16 που έχεις κερδίσει στη 1η τριάδα στις στήλες της δεύτερης τριάδας. Αυτό θα σου βγάλει ένα γινόμενο κέρδους σε απόδοση 1,19 (σε αυτήν την απόδοση που ανέφερα παραπάνω στο 1,44-5,1-7,8) οπότε συνολικά  το αρχικό δεκάρικο έγινε 16,9 ή τελικά η συνολική απόδοση πιάνει το 1,69. Αυτά για να παίξεις τις πρώτες στήλες. δηλαδή 2-3 άσσοι στην 1η τριάδα με 0-1 Χ και 2-3 άσσοι με 0-1 Χ και 0-1 διπλά.

Τι κερδίζω παίζοντας με αυτό το τρόπο; Δεν είμαι αναγκασμένος να βρω ντε και καλά μια εξάδα σε ένα ΣΚ μπορώ να βρω 2 ματς από αυτό το ΣΚ 2 ματς από το άλλο ΣΚ ενώ με τον πατροπαράδοτο τρόπο πρέπει ντε και καλά την εξάδα να την κλείσεις το ίδιο ΣΚ αφού το πρόγραμμα βγαίνει για ένα ΣΚ. Αρα δίνω ελπίδες στον εαυτό μου να πετύχει το σερί των 17 εξάδων! Πχ προχθες δεν μου άρεσε ο άσσος της Ρεάλ εξανάγκαστηκα όμως να τον βάλω για να κλείσω εξάδα και το δελτίο πήγε άπατο!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 03, 2025, 06:49:πμ από Thomas »

Thomas

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 03, 2025, 20:11:μμ »
Για αυτό το ΣΚ θα πάμε με 4 στήλες όπου δύο αγώνες έχουν στάνταρ.  Οι αγώνες είναι οι Ιντερ-Λίβερπουλ-Αρσεναλ-Σπορτινγκ. Tα γινόμενα των αποδόσεων είναι από τον ΟΠΑΠ ο οποίος σε παίζει με 6,5% γκανιότα για πρακτορείο και ανώνυμο στοίχημα είναι άψογη γκανιότα.

2222
2X2X
2XX2
1111
6.9928.0913.8115.03
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 03, 2025, 20:17:μμ από Thomas »