Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: FootballPro – Σύστημα ανάλυσης αγώνων για 4-4-26 + 5-4-26 (δεν αρχίσαν ακόμα)  (Αναγνώστηκε 519 φορές)

Lefteris69

• Newbie
  • *
Καλησπέρα,

Αυτό είναι το αποτέλεσμα από το χθεσινό board (04/04).

Δεν είναι “δελτίο”, αλλά το output του συστήματος από το οποίο χτίζονται τα tickets (singles, doubles, κτλ).

📊 ROI / hits / performance φαίνονται στο panel.

Το ανεβάζω για καθαρά λόγους διαφάνειας – να υπάρχει εικόνα τι έγινε πριν πάμε στην επόμενη μέρα.

https://imgur.com/LezW0Qx

Για σήμερα (πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια),

Ανεβάζω το σημερινό board με τα picks που έδωσε το σύστημα.

👉 Δεν είναι δελτίο
👉 Δεν είναι προτάσεις για copy

Είναι το ίδιο output που είδατε και χθες, απλά πριν παιχτούν τα ματς.

Όποιος θέλει, μπορεί να το παρακολουθήσει ή να το τεστάρει με τον δικό του τρόπο.

Αύριο θα ανέβει και το αποτέλεσμα για σύγκριση.

https://imgur.com/NgeMo3O

leftif

• Newbie
  • *
Πολύ καλή δουλειά φίλε ασχέτως του αποτελεαματοςυ

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
Βλέπω στη φωτογραφία των ματς χθες, ότι επιλέγει τη Μπάγερν για over 2.5 με απόδοση 2.75.

Δεν ήταν τόσο μεγάλη η απόδοση, εκτός και αν κάνω λάθος εγώ.

Lefteris69

• Newbie
  • *
Τα odds που φαίνονται είναι snapshot τη στιγμή που τραβήχτηκαν (όχι απαραίτητα closing).
Εκεί παίζει αρκετά το timing, ειδικά σε goals markets
Ένα από τα θέματα που δουλεύω τώρα είναι odds timing / capture γιατί επηρεάζει πολύ το πραγματικό value
Ειδικά στα O/U το timing κάνει μεγάλη διαφορά

javistas

• Hero Member
Τα odds που φαίνονται είναι snapshot τη στιγμή που τραβήχτηκαν (όχι απαραίτητα closing).
Εκεί παίζει αρκετά το timing, ειδικά σε goals markets
Ένα από τα θέματα που δουλεύω τώρα είναι odds timing / capture γιατί επηρεάζει πολύ το πραγματικό value
Ειδικά στα O/U το timing κάνει μεγάλη διαφορά

Σε οποιαδήποτε στιγμή και αν πήρες την απόδοση, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ σε αυτή τη Μπάγερν να έδιναν 2,75 απόδοση στο over.
Θα παίζαμε τα σπίτια μας ολόκληρα.
Μήπως ήταν η απόδοση του under αυτή;

javistas

• Hero Member
Επίσης στο Λωζάνη-Βιντερτουρ το ίδιο και στο Αιντχόβεν-Ουτρέχτη το ίδιο.
2,75 η απόδοση σε όλα, την ώρα που η πραγματική είναι στο 1,40 και 1,50.
Λοιπόν, εγώ λέω να ελέγξεις πρώτα την ορθότητα των αποδόσεων. Προφανώς είναι λάθος επειδή είναι τα under στην περίπτωση.
Το αν κέρδισαν ή όχι τα στοιχήματα είναι κάτι διαφορετικό στην περίπτωση.
Με ai γράφτηκε το πρόγραμμα;

Lefteris69

• Newbie
  • *
Το κρατάω αυτό που λες και θα το ξαναελέγξω στο raw snapshot γιατί έχεις δίκιο ότι φαίνεται μεγάλη απόκλιση.
Δεν αποκλείω να υπάρχει mismatch στο mapping (over/under ή market στιγμή capture).

Γενικά τα odds τα τραβάω snapshot από API και μετά γίνεται mapping στο market, οπότε θέλει προσοχή εκεί.

Θα το τσεκάρω για να είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει λάθος

Lefteris69

• Newbie
  • *
Όχι, δεν είναι θέμα AI ή ‘σίγουρων’.
Είναι περισσότερο ένα data pipeline (odds + models + filters) που καταλήγει σε picks και structure.

Και προφανώς δεν μπαίνει λογική τύπου ‘παίζω το σπίτι μου’ — αν υπήρχε τέτοιο πράγμα, δεν θα υπήρχε αγορά.

Γι’ αυτό το ανεβάζω μέρα-μέρα, για να φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

Lefteris69

• Newbie
  • *
Είμαι ακόμη σε φάση εξέλιξης του προγράμματος και το ανεβάζω ανοιχτά για να φαίνονται τέτοια θέματα.

Ο στόχος είναι να πλησιάζω όσο γίνεται πιο σωστά picks, αλλά προφανώς για να έχει νόημα συνολικά πρέπει να είναι σωστά και τα odds — ειδικά εκεί (O/U, DC) θέλει ακόμη δουλειά στο mapping.

Δεν το τρέχω για πώληση, περισσότερο για testing και feedback. Αν δείτε κάτι που ‘δεν στέκει’, βοηθάει να το διορθώσω

javistas

• Hero Member
Όχι, δεν είναι θέμα AI ή ‘σίγουρων’.
Είναι περισσότερο ένα data pipeline (odds + models + filters) που καταλήγει σε picks και structure.

Και προφανώς δεν μπαίνει λογική τύπου ‘παίζω το σπίτι μου’ — αν υπήρχε τέτοιο πράγμα, δεν θα υπήρχε αγορά.

Γι’ αυτό το ανεβάζω μέρα-μέρα, για να φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

Φυσικά και είναι ΚΑΙ θέμα ai.
Πολλοί δήθεν "γράφουν" κώδικα αλλά γράφει το ai. Και φυσικά, αφού δεν ξέρουν κώδικα, δεν μπορούν και να δουν τα λάθη και να τα διορθώσουν.
Καλό το ai, αλλά σε κρίσιμα σημεία θα πρέπει να ελέγχεται.

javistas

• Hero Member
Φαίνεται ότι είσαι στο χώρο του προγραμματισμού, οπότε δε θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά να το διορθώσεις.

Προσωπικά θα το παρακολουθώ το πρότζεκτ, γιατί η σωστή επιλογή ματς είναι κλειδί στο να έχεις κέρδη στο στοίχημα.

aggelinos

• Newbie
  • *
Συγχαρητήρια φίλε Λευτέρη για την προσπάθειά σου. Πιστεύω κι εγώ ότι η πεμπτουσία του στοιχήματος είναι η εύρεση όσο το δυνατόν πιο κατάλληλων picks για ποντάρισμα και πάντα με μακροπρόθεσμη επιτυχία. Συστήματα υπάρχουν άπειρα όπως και εξαιρετικά προγράμματα δημιουργίας, σαν τον Διόφαντο. Έχω επιχειρήσει κι εγώ κάτι ανάλογο, όμως με ΑΙ (κι ακόμα προσπαθώ..), αλλά όπως ολόσωστα λέει ο javistas, αν δεν ξέρεις κώδικα (όπως εγώ) υπάρχει μεγάλη σπατάλη χρόνου να βρεις και να διορθώνεις λάθη που το μοντέλο έχει κάνει (default τιμές, λάθη στο mapping με τα δεδομένα, προτάσεις με ασυνήθιστα μεγάλα ROI γιατί κάπου στα τεστ έχει διαβάσει τα αποτελέσματα κλπ..) Πιστεύω όπως ότι αξίζει να αναζητηθούν μοτίβα που μπορεί να επαληθεύονται τακτικά.. καλή συνέχεια..

javistas

• Hero Member
Συγχαρητήρια φίλε Λευτέρη για την προσπάθειά σου. Πιστεύω κι εγώ ότι η πεμπτουσία του στοιχήματος είναι η εύρεση όσο το δυνατόν πιο κατάλληλων picks για ποντάρισμα και πάντα με μακροπρόθεσμη επιτυχία. Συστήματα υπάρχουν άπειρα όπως και εξαιρετικά προγράμματα δημιουργίας, σαν τον Διόφαντο. Έχω επιχειρήσει κι εγώ κάτι ανάλογο, όμως με ΑΙ (κι ακόμα προσπαθώ..), αλλά όπως ολόσωστα λέει ο javistas, αν δεν ξέρεις κώδικα (όπως εγώ) υπάρχει μεγάλη σπατάλη χρόνου να βρεις και να διορθώνεις λάθη που το μοντέλο έχει κάνει (default τιμές, λάθη στο mapping με τα δεδομένα, προτάσεις με ασυνήθιστα μεγάλα ROI γιατί κάπου στα τεστ έχει διαβάσει τα αποτελέσματα κλπ..) Πιστεύω όπως ότι αξίζει να αναζητηθούν μοτίβα που μπορεί να επαληθεύονται τακτικά.. καλή συνέχεια..

Ακριβώς έτσι είναι Άγγελε.
Σε κάθε περίπτωση ένα πρόγραμμα προβλέψεων με θετικό πρόσημο, είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο.

Lefteris69

• Newbie
  • *
Καλησπέρα σε όλους,

να πω λίγο πιο καθαρά πώς το δουλεύω για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Όταν ξεκίνησα να φτιάχνω το πρόγραμμα, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα odds. Η βάση μου ήταν καθαρά η δυναμική των ομάδων και το hit rate. Δηλαδή να βρίσκω όσο το δυνατόν περισσότερα σωστά αποτελέσματα μέσα σε ένα σύνολο αγώνων (π.χ. 90–100 αγώνες ΣΚ).

Πάνω σε αυτό “χτίστηκε” όλο:
Poisson, ELO, form, tactical DNA, volatility, ML και στη συνέχεια οι μηχανές του MASTER για singles, DC, O/U, GG/NG κτλ.

Τα tickets που ανεβάζω εδώ είναι απλά ένα αυτόματο output του προγράμματος. Προσωπικά δουλεύω διαφορετικά: κοιτάω όλο το pool των αγώνων, διαβάζω τα layers (Poisson, ELO, DNA κ.λπ.) και φτιάχνω τα δικά μου tickets.

Οπότε η λογική είναι:
πρώτα βρίσκω σωστά σημεία (hitrate) και μετά, στο τέλος, κοιτάω τα odds για το πώς θα παιχτούν.

Τώρα, για την παρατήρηση του javistas: έχει δίκιο.

Έχω ήδη εντοπίσει ότι στο O/U τα odds που έρχονται από το API περνάνε όλα μαζί χωρίς σωστό φιλτράρισμα (bookmaker / latest snapshot), με αποτέλεσμα να εμφανίζονται λάθος τιμές σε κάποιες περιπτώσεις.

Αυτό είναι καθαρά τεχνικό θέμα και θα διορθωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, συμφωνώ απόλυτα ότι χωρίς σωστά δεδομένα (odds, mapping κτλ) δεν μπορεί να υπάρξει σωστή αξιολόγηση.

Στόχος μου δεν είναι να δείξω “φουσκωμένα” ROI σε test, αλλά να φτιάξω κάτι που να στέκεται σε βάθος χρόνου.

Καλή συνέχεια σε όλους 👍

Thomas

• Newbie
  • *
Καλησπέρα σε όλους,

να πω λίγο πιο καθαρά πώς το δουλεύω για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Όταν ξεκίνησα να φτιάχνω το πρόγραμμα, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα odds. Η βάση μου ήταν καθαρά η δυναμική των ομάδων και το hit rate. Δηλαδή να βρίσκω όσο το δυνατόν περισσότερα σωστά αποτελέσματα μέσα σε ένα σύνολο αγώνων (π.χ. 90–100 αγώνες ΣΚ).

Πάνω σε αυτό “χτίστηκε” όλο:
Poisson, ELO, form, tactical DNA, volatility, ML και στη συνέχεια οι μηχανές του MASTER για singles, DC, O/U, GG/NG κτλ.

Τα tickets που ανεβάζω εδώ είναι απλά ένα αυτόματο output του προγράμματος. Προσωπικά δουλεύω διαφορετικά: κοιτάω όλο το pool των αγώνων, διαβάζω τα layers (Poisson, ELO, DNA κ.λπ.) και φτιάχνω τα δικά μου tickets.

Οπότε η λογική είναι:
πρώτα βρίσκω σωστά σημεία (hitrate) και μετά, στο τέλος, κοιτάω τα odds για το πώς θα παιχτούν.

Τώρα, για την παρατήρηση του javistas: έχει δίκιο.

Έχω ήδη εντοπίσει ότι στο O/U τα odds που έρχονται από το API περνάνε όλα μαζί χωρίς σωστό φιλτράρισμα (bookmaker / latest snapshot), με αποτέλεσμα να εμφανίζονται λάθος τιμές σε κάποιες περιπτώσεις.

Αυτό είναι καθαρά τεχνικό θέμα και θα διορθωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, συμφωνώ απόλυτα ότι χωρίς σωστά δεδομένα (odds, mapping κτλ) δεν μπορεί να υπάρξει σωστή αξιολόγηση.

Στόχος μου δεν είναι να δείξω “φουσκωμένα” ROI σε test, αλλά να φτιάξω κάτι που να στέκεται σε βάθος χρόνου.

Καλή συνέχεια σε όλους 👍

Μου θυμίζεις τους αλογομουριδες που πανε να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα όχι να βρουνε που κάνει λάθος η αγορά να το εκμεταλλευτούν για να βγούνε κερδισμένοι στην διαρκεια του χρονου αλλά ψάχνουν να βρουνε ποιο άλογο θα κερδισει σε μια κουρσα, όταν το σωστό ερώτημα είναι που κάνει λάθος η αγορά. (πουθενά δεν κάνει λάθος η αγορά θα το διαπιστώσεις μόνος σου με την τριβή και την δημιουργία του σκριπτ σου του pipeline πες το όπως θες). Στον ιπποδρομο κάνουν λάθη αλλά η αγορά δεν είναι ίδια. Στο ποδόσφαιρο η αγορά μακροχρόνια αποδεικνύεται αλάνθαστη που σημαίνει πως ειναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να βγάλεις κέρδος μακροχρόνια. Γιατι; Επειδή στο πίνακα που παραθέτω για παράδειγμα θα πρέπει το 0.69 να το κάνεις 0,83 για να είσαι break even δεν μιλάω για κέρδος μιλάω για να μην χάνεις και θα πρέπει να έχει και ένα σεβαστό αριθμό στοιχημάτων οχι 30 στοιχήματα όλη τη σεζόν. Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι αυτό; Είναι τρομερά δύσκολο γιατί είναι τρομερά δυσκολο να κερδίσεις την κοινή γνώμη και την γκανιότα του μπουκ.

Αποψη μου ολα αυτά μπορεί να κάνω και λάθος και μαλιστά τρομερό λάθος! 

=== DC12 ONLY PERFORMANCE ===

bets   hits  hit_rate
home_bin                         
2.80+      30656  22630  0.738192
1.90-2.10  17712  12639  0.713584
2.10-2.30  18946  13226  0.698089
2.30-2.50  13747   9579  0.696807
2.50-2.80  15260  10622  0.696068