Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Αν είσαι φίλος, μην μου δίνεις ψάρια να τρώω, μάθε με να ψαρεύω.  (Αναγνώστηκε 148932 φορές)

stat-man

• Jr. Member
  • **
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!...   
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ...
ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΛΑ....
1) ΔΗΝΩ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΑ
2) ΔΗΝΩ ΑΡΗΘΜΟ ΣΤΗΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΩΣ ΤΟ 16 ΕΠΥΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ...ΣΤΗΝ ΕΠΥΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗ ΜΠΩΡΩ
    ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩΝΤΑΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΑΛΟΓΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ....   Π.Χ. 1.ΣΤΗΛΗ 0.25  2.ΣΤΗΛΗ 0.75    3.ΣΤΗΛΗ  0.50...   
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΗΖΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΗ.. ΟΠΟΥ ΘΕΛΗ.. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗ.....
3) ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΑΤΑΩ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ  ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
ΡΟΔΟΣ alejhptothsths@hotmail.com
Μήπως είναι εύκολο να φτοιαχτεί και μια έκδοση του ίδιου αλλά με εκτύπωση στη μέση;
Προσπάθησα να τυπώσω δοκιμαστικά στον Canon που έχω που παίρνει το δελτίο στη μέση και μου τα βγάζει σε λάθος θέσεις.

geoko

• Επισκέπτης
Φίλε καλημέρα,

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς....όμως θα προσπαθήσω να απαντήσω..

1. Αν εννοείς ότι θές να παίξεις U/O αντί  για τα κανονικά σημεία 1Χ του συστήματος ....στο σύστημα αυτό δεν γίνεται, διότι έτσι έφτιαξε την ανάπτυξη  ο κατασκευαστής του συστήματος...απλά το excel το έκανα για να βοηθήσω τους φίλους του betsite να εκτυπώσουν εύκολα με τα δικά τους προγνωστικά ...μόνο το συγκεκριμένο σύστημα. Έτσι μόνο αλλαγή προγνωστικών μπορείς να κάνεις δηλ αντί 1Χ να δώσεις π.χ 12 η 2Χ

2. Αν εννοείς ότι θες να παίξεις κάποια από τις διπλές πλήρη ...αντί για ΔΕ....τότε αντί για Ν.....δίνεις Ο  (Προσοχή με αγγλικά κεφαλαία) ...
Εγώ έχω το σύστημα με Ν  ώστε όπου υπάρχουν διπλές στην ανάπτυξη να εκτυπώνονται στο δελτίο σαν ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...για μεγαλύτερη οικονομία.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα σε αυτό που με ρώτησες, μπορείς ελεύθερα να με ξαναρωτήσεις αν θες κάτι άλλο.

Καλό μεσημέρι
geoko

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλημερα,δινω Ο με αγγλικα κεφαλαια αλλα παντα μου κραταει και το βλεπω και στην οθονη οτι εχει παλι Δ.Ε
Και οταν τυπωνω παλι βλεπω τη Δ.Ε στα δελτια ,αυτο ρωταγα αν εφευγε.
Γιατι οταν βγαλω ολες τις Δ.Ε και βαλω παντου πληρη διπλη,παντα κρατα καποιες Δ.Ε
Ευχαριστω πολυ

geoko

• Επισκέπτης
Φίλε γεια και πάλι,

Είδα το πρόβλημα. Έχεις δίκιο είναι δικό μου λάθος....και θα το φτιάξω σήμερα.
Πιστεύω μέχρι τις 10  απόψε θα το έχω ανεβάσει στο forum.
Μετά τις 10 ξανακατέβασέ το αρχείο από το ίδιο link που το κατέβασες την πρώτη φορά.

Σε ευχαριστώ για τις διορθώσεις

geoko

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα και παλι,μαλλον το προβλημα δεν διορθωθηκε στους 8 αγωνες με 8 διπλες
16 στηλες,παλι αν αντικαταστησουμε ολες τις Δ.Ε με αγγλικο Ο παλι κραταει Δ.Ε
στην εκτυπωση.
Εκτος και αν κανω εγω τιποτα λαθος.
Καλο βραδυ

geoko

• Επισκέπτης

Φίλε propo314

Όπως σου είπα  στο προηγούμενο μήνυμα μου χθες, είδα το λάθος που είχα και το διόρθωσα και το ανέβασα χθες το βράδυ.
Τώρα που βλέπω το μήνυμά σου ...αναρωτιέμαι τι συμβαίνει?

Κατέβασα και τις δύο εκδόσεις v1.0  και την v2.0  από το forum  και δεν βλέπω κάποιο λάθος (λειτουργούν κανονικά και τα δύο).
Τα κατέβασα από την σελ 2 ...στο θέμα που γράφω....
σου έχω τα λινκ πιο κάτω για να τα ξανακατεβάσεις

8 διπλές για 8 άδες σε 16 στήλες 021115.xlsx
v1.0
http://www.mediafire.com/download/yxay1d8akfdnu64/8+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82++%CE%B3%CE%B9%CE%B1++8+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++16+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+++021115.xlsx
v2.0 ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
http://www.mediafire.com/download/6q5o7yq43ztg3z4/8+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82++%CE%B3%CE%B9%CE%B1++8+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++16+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+++150216.xlsm

Θα τσεκάρω  εκτός από αυτα τα λινκ για download , μήπως υπάρχει ...κάποιο παλαιότερο

Καλό βράδυ
geoko

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα,το ξανακατεβασα παλι και ολα ειναι ενταξει.
Σ ευχαριστω πολυ για το διπλο κοπο.
Δεν ξερω τι ειχε συμβει εχθες.
Καλο απογευμα και ευχαριστω και παλι!

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

• Hero Member

viperakos

• Newbie
  • *
Καλησπερα παιδια.Το συγκεκριμενο σαιτ το παρακολουθω πανω απο 2 χρονια περιπου κ οταν ηταν σε betcosmos.Θα ηθελα να εκφρασω τα θερμα μου συνχαρητηρια σε ολους γιατι ολοι σας τα αξιζετε που ασχολειστε με την στατιστικη και με την αναπτυξη δελτιων.

Ειχα μια ιδεα πριν απο 1 χρονο περιπου και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας κ να μου πειτε αν μπορουμε να φτιαξουμε ενα τετοιο στυλ οπως κανετε με τα παρων εξελακια.

εχω 3 το πολυ 4 ματς!!!! και θελω να παιξω με σκορ.Τα σκορ θα επιλεγοντα στατιστικης τον αντερ ΜΟΝΟ.Δηλαδη

θελω το 101 0-0 0-1 1-0 1-1 2-0 0-2 / 102 0-0 0-1 1-0 1-1 2-0 0-2 / 103 0-0 0-1 1-0 1-1 2-0 0-2 / 104 0-0 0-1 1-0 1-1 2-0 0-2 οπου οι αποδοσεις τους εκτοξευονται!!!!με καταθεση δελτιου επισης στα 0.25€ και αυτα τα 4 ματς με τα σκορ τους να φτιαχνουν αρκετους συνδιασμους.

Ειναι εφικτο κατι τετοιο???

geoko

• Επισκέπτης
Καλησπέρα viperakos,

Επειδή κάνεις την ερώτησή σου στο θέμα μου, θα προσπαθήσω να σου δώσω μια απάντηση.

Το σύστημα των 4 αγώνων  με 6 σκορ (παραλλαγή) όπως μάλλον θα έχεις καταλάβει (αφού το έχεις σκεφθεί) έχει πάρα πολλούς συνδυασμούς στηλών,
συγκεκριμένα 6 χ 6 χ 6 χ 6 = 1296 στήλες

Για να μειωθούν αυτές οι στήλες ... μπορούμε να ακολουθήσουμε :
Α. την μέθοδο των μεταβλητών   η 
Β. την μέθοδο με όρους

Tα μεταβλητά κόβουν στήλες χωρίς λογική ....ενώ τα συστήματα με όρους έχουν μια λογική αφαίρεσης στηλών.

Στο betsite.gr ο Φίλλας έχει φτιάξει ένα σχετικό σύστημα
για 4 αγώνες με 3 παραλλαγές (Ημιχρονα-Τελικά) για 4άδες σε 8 στήλες με όρους !
σου δίνω το λινκ για να το μελετήσεις ....http://www.betsite.gr/forum/index.php?topic=2167.msg4211#msg4210

Πάνω στο σύστημα του Φίλλα εγώ έφτιαξα  ένα σύστημα για αυτό που ζητάς
με τους ίδιους όρους στο 1/10 των στηλών του πλήρους

4 ΕΞΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ME ΣΚΟΡ ΓΙΑ 4ΑΔΕΣ ΣΕ 128 ΣΤΗΛΕΣ (ΜΕ ΟΡΟΥΣ)

σου δίνω το λινκ να δεις και να μελετήσεις τις στήλες.
http://www.mediafire.com/download/rg60s5uxw9qx1iw/4+agones+me+6plh+paralagi.pdf

Τώρα σχετικά με την δεύτερη ερώτησή σου εάν θα γίνει αυτό το σύστημα σε μορφή excel για να τυπώνεις εύκολα τα δελτία ...
δεν στο αποκλείω ... χρειάζεται κόπος και χρόνος από εμένα . 

Καλό βράδυ
geoko

propo314

• Jr. Member
  • **
Καλησπερα,υπαρχει καποιο συστημα με 7-8 τριπλες με 2-3 λαθη χωρις ορους,που να μας δινει 6αδες 7αδες 8αδες
μεχρι 60 στηλες και μαλλον φυσικα θα παιζεται με κωδικο 6 7 8,
απλα ρωταω αν υπαρχει ετοιμο η αν κατασκευαζεται μεσω ανδρομεδας.
Προσπαθησα μεσω  του προγραμματος αλλα δεν καταφερα και πολλα πραγματα...
Ευχαριστω πολυ

geoko

• Επισκέπτης
καλησπέρα propo314,

Οι 8 τριπλές που λες δημιουργούν  3x3x3x3x3x3x3x3= 6561 στήλες (χωρίς όρους)

Αν χρησιμοποιήσουμε τις διπλές ευκαιρίες..που μας δίνει το στοίχημα...
..( και κάθε τριπλή 1-Χ-2 την μεταμορφώσω σε διπλή 1-Χ2 )
τότε..οι 8 τριπλές ..γίνονται 8 διπλές ..και οι στήλες του πλήρους
θα γίνουν: 2x2x2x2x2x2x2x2= 256 στήλες.. (χωρίς όρους)

Άλλη μείωση χωρίς όρους δεν γνωρίζω.

Για επιπλέον μείωση στηλών θα πρέπει να πάμε :
Α. σε μεταβλητό σύστημα    η 
Β. σε σύστημα με όρους

καλό βράδυ
geoko

propo314

• Jr. Member
  • **
Φιλε καλησπερα,επανερχομαι στο συστημα 8 διπλες 8αδες 16 στηλες χωρις ορους,
τα λινκ που δωσατε παλι κρατουν ΔΕ παρολο που ειχα πει οτι ειναι ενταξει,τυπωσα σημερα
ξανα και με ολα Ο αγγλικο αντι για Ν στους αγωνες και παντα η ΔΕ μενει στα συστηματα
ως ΔΕ.Δεν εχει αλλαξει κατι εκτος και αν τα download κρατουν τιποτα παλια μεσα και
ετσι παραμενουν τα ιδια ειτε η V.1,0 ειτε η V 2,0
Σ ευχαριστω δες σε παρακαλω παλι οταν εχεις χρονο.

geoko

• Επισκέπτης
Φίλε μου θα σου επαναλάβω ότι τα λινκ που έδωσα πιο πάνω είναι σωστά...
και σε εμένα όλες οι εκτυπώσεις είναι σωστές.

Άρα κάτι δεν πάει καλά σε εσένα.

Σου δίνω πάλι το λίνκ  που σου είχα δώσει και πιο πάνω

http://www.mediafire.com/download/6q5o7yq43ztg3z4/8+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82++%CE%B3%CE%B9%CE%B1++8+%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82++%CF%83%CE%B5++16+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+++150216.xlsm

1. Έλεγξε αν..ανοίγεις τα νέα excel και όχι κάποια παλιά που έχεις κατεβάσει.
2. Έλεγξε - ρύθμισε τα σημάδια της εκτύπωσης ...μη τυχόν πέφτουν στο Δ....
3. Χρησιμοποιείς OFFICE της  ΜΙCROSOFT ...ή κάποια άλλη σουίτα γραφείο..π.χ Οpenoffice η LibreOffice... γιατί σίγουρα θα έχεις προβλήματα.
... ?

Δυστυχώς ότι ήταν να κάνω από την μεριά μου το έκανα .

Καλό απόγευμα
geoko

geoko

• Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους

Ανεβάζω σήμερα ένα αρχείο excel  που αφορά ένα σύστημα του ΦΙΛΛΑ  που μου το είχε ζητήσει ο φίλος του betsite ..mvlahavas
πιστεύω θα είναι χρήσιμο και σε άλλους φίλους.

8 τριπλές για 8αδες 25 στήλες 080416.xlsx

v1.0
http://www.mediafire.com/download/cn3icxxob1cmb6o/8+%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+8%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82+25+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+080416.xlsx

http://www.mediafire.com/download/9u98hp02kvgozv7/8+%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+8%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82+25+%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82+080416.xlsm

Θυμίζω
η v1.0 ....τυπώνει τα δελτία ένα-ένα    και η v2.0 ...τυπώνει τα δελτία και αυτόματα και ενα-ενα ..αλλά χρειάζεται ενεργοποίηση μακροεντολών

Ζητάω συγνώμη από τους φίλους που μου ζητούν διάφορα συστήματα ..και έχω αργήσει να τους ικανοποιήσω,
διότι λόγω δουλειάς, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.
Προσπαθώ να απαντάω πάντα σε όλους όσους με ρωτούν ... αλλά θα φτιάξω και τα excel που μου ζήτησαν...δεν έχω ξεχάσει κανέναν. 

geoko
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2016, 07:18:πμ από geoko »