Welcome, Guest. Please login or register.

Αποστολέας Θέμα: Στοιχηματικες εταιρείες  (Αναγνώστηκε 48054 φορές)

THEO-007

• Hero Member
Απ: Στοιχηματικες εταιρείες
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:11:μμ »
Θελω να πω και κατι αλλο. Εδω μεσα εχει καποια συστηματα καλα. Βεβαια δεν μιλαω για τα συστηματα πχ των 15 ΔΕ. Τοσες  διπλες ευκαιριες για μενα ειναι χαμενος κοπος να γραφω δελτια διοτι στην αγγλια δεν υπαρχει αγωνιστικη με 15 values. Aλλα να ξερετε οτι ολες οι διπλες ευκαιριες ειναι καθαρα antivalue. Ποσο μαλλον στον ΟΠΑΠ.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:21:μμ »
Φιλαρακι με τα value εισαι νικητης στην αποδοση πριν ξεκινηση το ματς. Εχεις πονταρει σε ομαδα με υπεραξια. Εγω το καλοκαιρι δεν παιζω απολυτως τιποτα φιλε και δεν με εκοψαν. Φιλαρακι το value bet  παιζει κυριως σε μονα αποδεκτα. Μην βλεπεις εμενα που παιζω στα TOMAHAWK 7 σημεια. Το εγραψα και στο φορουμ που ειχα.

Ο ιδανικοτερος τροπος παιχνιδιου value betting ειναι αν πχ εχεις καβα 10 ευρω και value αποδοση πχ 4,00 τοτε παιζεις απο τα 10 ευρω στην ισοπαλια με γκολ που εχει παντα αποδοση απο 4.00 και πανω τοσα χρηματα απο την καβα ωστε να παρεις το κεφαλαιο σου πισω και τα υπολοιπα στο value για το κερδος.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:23:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
  • diophantus.bet@gmail.com
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:27:μμ »
Θελω να πω και κατι αλλο. Εδω μεσα εχει καποια συστηματα καλα. Βεβαια δεν μιλαω για τα συστηματα πχ των 15 ΔΕ. Τοσες  διπλες ευκαιριες για μενα ειναι χαμενος κοπος να γραφω δελτια διοτι στην αγγλια δεν υπαρχει αγωνιστικη με 15 values. Aλλα να ξερετε οτι ολες οι διπλες ευκαιριες ειναι καθαρα antivalue. Ποσο μαλλον στον ΟΠΑΠ.

Value θεωρείται οτιδήποτε έχει μικρότερη αξία, απ' ότι δίνεται στην πραγματικότητα. Παράδειγμα, αν ο άσσος έχει πιθανότητα 50% και τον βρούμε στο 2,30 είναι value. Αν τον βρούμε στο 1,50, δεν είναι. Ομοίως και η διπλή ευκαιρία. Ίσως εννοείς ότι χάνουμε το value του σημείου που θα βγει και το μοιράζουμε στο άλλο. Ναι, αλλά αυτό προυποθέτει να ξέρεις ποιό σημείο θα βγει.
Το κακό είναι οι πολλαπλές επιλογές και όχι οι διπλές ευκαιρίες, γιατί  όσο προσθέτουμε ματς, τόσο προσθέτουμε γκανιότα.
Αν κοιτάξεις στο σημερινό δελτίο σου, έπιασες 3 ματς στα 6 με απόδοση 3,00 περίπου. Που σημαίνει ότι σε μονό παίξιμο θα είχες +50% κέρδος. Πόσα πήρες επιστροφή;
Σημασία έχει τι χτυπάς : Αν θες αρκετό χρήμα με λίγα, θα παίξεις υπομονετικά 10άδες, 11άδες, 15άδες κλπ. Αν παίξεις μονά, στην καλύτερη θα είσαι μία η άλλη, γιατί δε γίνεται να πας με 50% σε ματς του 3,00 απόδοση για πολύ καιρό. Αν θες, κράτα σημειώσεις να το δεις.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:37:μμ »
Για να πούμε ότι ένα στοίχημα είναι value bet, θα πρέπει η πιθανότητα επιβεβαίωσης του να είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα της απόδοσης.

Οι ΔΕ ειναι ο μοναδικος τροπος antivalue στοιχηματος απο ολους τους υπολοιπους.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:41:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:40:μμ »
Για να πούμε ότι ένα στοίχημα είναι value bet, θα πρέπει η πιθανότητα επιβεβαίωσης του να είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα της απόδοσης.

Έγραψα κάτι άλλο;

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 20:46:μμ »
Δεν εχει να κανει μονο με την αποδοση το value. To κλειδι του ειναι οι πιθανοτητες επιβεβαιωσης. Ενα ματς με αποδοση 15.00 και πιθανοτητες επιβεβαιωσης 20-25% μπορει να θεωρηθει value.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 21:19:μμ »
Μια ερωτηση δυσκολη. Τι στατιστικα λαμβανεις υποψιν σου για να βγαλεις την πιθανοτητα επαληθευσης...????

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 21:25:μμ »
Οποιοδήποτε ματς, του οποίου το γινόμενο πιθανότητα * απόδοση, είναι μεγαλύτερο από 1, είναι value.

Έστω ότι θεωρώ ότι η Γιουβέντους θα νικήσει τη Ρεάλ με 50% πιθανότητα και η απόδοση είναι 2,40:

50% * 2,40 = 0,5*2,40 = 1,20 VALUE

Αν είσαι σωστός στις πιθανότητες, στο τέλος της χρονιάς θα είσαι στο +. Αλλιώς κάτι κάνεις λάθος στο μέτρημα πιθανοτήτων.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 21:29:μμ »
Αυτα ειναι γνωστα. Αλλο ρωταω. Με ποια στατιστικα βγαζεις αυτο το ποσοστο επαληθευσης 50%..??
Εγω εχω προσωπικη φορμουλα στην αγγλια και δε χρειαζομαι υπολογισμους. Δεν θα την αποκαλυψω ομως.
Απλα θα με ενδιεφερε να δω σκεπτικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2020, 21:32:μμ από THEO-007 »

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 21:31:μμ »
Αυτα ειναι γνωστα. Αλλο ρωταω. Με ποια στατιστικα βγαζεις αυτο το ποσοστο επαληθευσης 50%..??

Μου τα βγάζει ο υπολογιστής. Αλλά δε θεωρώ ότι το ποσοστό πρόβλεψης είναι τόσο μεγάλο που θα βασιστώ πάνω του.
Το +10% της μίας χρονιάς, μπορεί να γίνει -5% την επόμενη.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 21:38:μμ »
Το ποσοστο επαληθευσης βγαινει καθε αγωνιστικη σε καθε ματς. Αν ο υπολογιστης σουμαρει ολα τα στοιχεια δεν εχεις το καθαρα αγωνιστικο ποσοστο επαληθευσης. Η δικη μου φορμουλα βγαζει το καθαρα αγωνιστικο ποσοστο επιβεβαιωσης. Το λεω αυτο γιατι αν πχ σουμαρεις και την προιστορια τοτε το καθαρα αγωνιστικο ποσοστο επαληθευσης παει περιπατο και πλεον εκι χανετε το value bet. Στην αγγλια τουλαχιστον αυτο συμβαινει.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2020, 21:57:μμ από THEO-007 »

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 22:32:μμ »
Πάντως ειναι γεγονος οτι αν δεν εχεις προσωπικά περιστατικά σχετικα με τις μουφιές των εταιριων να μην πιστεύετε οτι γραφει ο καθενας. Εμένα για παράδειγμα δικαίως με κοψανε απο την sportingbet διότι αύξανα συνεχώς τα πονταρισματα μου. Στην BET365 χρόνια τώρα που δεν το κάνω δεν με έχουν πειράξει ουτε με λιμιταραν.

javistas

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 22:43:μμ »
Αν χάνεις συστηματικά, αν δεν κάνεις cashout με συχνό κέρδος, αν δεν παίζεις Β-Γ Φιλιππίνων και Μαλαισίας, αν δεν παίζεις βόλει Ελλάδας, αν δεν παίζεις με κάποιο pattern, τότε ναι, σε κρατάνε. Αιμοδότης είσαι.
Να δώσω άλλο απλό παράδειγμα τρέλλας; Γιατί επιτρέπουν κατάθεση, ενώ για ανάληψη θέλουν στοιχεία; Και δε μιλάω μόνο για την πρώτη, μιλάω για πολλές. Επιπλέον, αφού ο πελάτης δεν έχει στείλει τα στοιχεία του εδώ και καιρό, γιατί δεν του κόβεις την πρόσβαση αλλά τον αφήνεις να καταθέτει;
Και πολλά άλλα...

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 22:52:μμ »
Εγώ εκανα ταυτοποίηση μια φορα έχω κανει δεκάδες αναλήψεις και ποτε δεν μου ξαναζητησαν κατι. Και παντα στην κάρτα τα λεφτά μετα απο 1-2 μέρες το πολύ. Ποτε πιο πανω.

THEO-007

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 10, 2020, 23:05:μμ »
Πάντως τοσα χρόνια που παίζω  ημουνα τυπικός σε ολα και μέχρι σήμερα δεν έχω θέμα. Πάν
Το θέμα προστασιας δεδομένων είναι σοβαρό και πρεπει συχνα να γίνονται ταυτοποιησεις. Όσοι δεν πειθαρχουν σε αυτό μπαίνουν σε μελλοντική μαύρη λίστα. Αυτό το ξέρω και καλά  μάλιστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2020, 23:09:μμ από THEO-007 »